Dag tre efter operation

Sitter fortfarande i Polen och glor. Men hmm var det idag jag blev utskriven? Jo jag tror det, så nu är jag på hotellet och har sköljt upp min kroppstödsstrumpa..stödkroppsstrumpa, hur du vill..välj! För det vara massa vätska på den, men kände redan under den tiden jag väntade på att den skulle torka mig mer bullig i kroppen så, satte på mig den ögonaböj.

Har tänkt på en del konstiga saker här i Polen.

Det finns apotek typ, varannan meter här. Konstigt.

Men engelska kan de inte fast de ska vara sköterskor, eller hmm, slipper de undan den kompetensen bara för att det e fritt och inte statligt?

Sen är det ju så att de har inga totalettborstar, hur gör de då? Och det finns inte i USA heller som standard utan de står där med sin propplösare-tratt.. och hur skurar man med en sådan?

Och var fan e centrum? Åkt taxi genom staden via två olika vägar nu, och inte sett något annat än apotek och låneinstitut.

H&M eller annat har jag ej sett, små fattiga kiosker med samma godis/korv/tidningar i, ja, men inga affärer förutom Lidl och netto…och MediaMarkt.

Och hur säger man tack? Något ska man la kunna säga och inte bara stå där som ett fån och inte fatta att man ska ha vägt frukten själv innan och klistrat på en lapp..

Anyways, man har flest lymfkörtlar i kroppen i benen precis i ljumskarna..där kryllar det av lymfkörtlar.. och det är just där de skurit mig..och jag kissade som ett gnu den dagen jag hade kateter, och benen läcker lite där dränaget satt förut. (men mkt mindre nu då)… men ändå, och jag e kissnödig hela tiden, har det ngt med vätskebehandlingen som kroppen utsätter sig för eller hur ska den där vätskan komma ut, förvandlas det på ngt vis och kommer ut via njurarna!? Eller det kanske inte alls går till så.

 

Men med tanke på att man alltid går upp i vikt när man ska ha mens och både händer och fötter och mage e helt vätskefyllda och efter mens är det borta,,, hormoner ja, men hur?

Finns det ngn läkare här som kan ta och förklara!?

Nyopererad så går man ju upp 3-4kg vatten och sen POFF så e det borta efter 7-10dagar.

Hur då? Inte fan har jag svettats ut det iaf.

Hmm.. fick rapport hemifrån att min kanin Ferarri är en stridsvagn som inte alls vill gå och lägga sig när ingen annan sak det och muffar och ”anfaller” fötter när han blir surBertil.

Man han har iaf slutat dra i burdörren.. men finns det 3 barn som har två fötter var som springer runt varför ska då hans 4 tassar hoppa in i buren om deras får vara utanför?

Så förstår honom…

Sambon gillar inte riktigt hans grymtande heller, ljudet han ger ifrån sig.. men har han något annat ljud? Nä, han har bara ”Möööffff”..och det kan ju betyda ”klockan e fan inte 23″… eller ”män väck mig inte nu, kl e bara 06 din tönt”.. eller ”mä ska du städa nu igen”.. eller ”måste du lägga upp masa skräp just där jag ska sova? Så jag måste städa efter DIG!?” (pinne).

Så sluta mobba min kanin..han har inga nötter kvar så hur farlig e han!? Hur hur låter du själv när du e sur?

Älskar att du ringer mig flera gånger om dagen babe..! 🙂 Det är kärlek det.. jag finns hos dig. Och du hos mig. Pussa.

Puss från Poolen.