4 dagen efter op är alltid paj

Vaknade skit tidigt, det är fan inte världens lättaste eller bekvämast att sova med gördelbyxorna som dessutom har en öppning i grenen så den klämmer mig. Som åker ner för magen o klämmer mig om häften ist. Så var uppe 08.00.

Duschade och bytte förband och blev dö lycklig av att ”bindorna” var torra, och inget blod eller vätska, superduper, lets gå på stan!

Tog mig ner till frukosten, tror den blev gratis… för det var ingen där när jag skulle betala så hoppade in i hissen.

Sprang sen ner och tog reda påvar gallerian ligger; Galexy låg 2km här ifrån, tog en taxi för 20spänn och gick runt lite och försökte hitta en annan gördelbyxa utan naken gren!

Hittade en, men det var nog för lite motstånd i den, men jag hade den iaf på mig, bytte om på toa för jag var helt svett av den jag hade på mig.

Då insgå jag att det var inget motstånd i byxan så gick och köpte en tärningsbyxa som är right som fan, men ändå inte lika tight men ingen har sagt hur tight det ska vara.

Men bytte ej om utan gick och åt, världens godaste pizza, var tvungen att äta upp hela, helt sanslös botten. Kände att jag var lite blöt om låren, jag suckade, var allmänt snurrig i huvudet också, det var därför jag åt. Men insåg att jag läckte regält och tog en taxi hem.

Helt jäävla plaskblöt på båda sidorna, sen om ena sidan blött nr andra vet jag inte, men satte binda igen på båda sidorna, jag som var så glad att det ej läckte och bara satt sådan där finplåster på..  Så det var bara o tvätta sår, tvätta kläder och klä på sig stödstrumpan igen.

Men alltså VATTNET SKA UT ur kroppen, så att det läcker gör väl inget, det är ju bara bra, men hur länge ska de hålla på, inte för att 4 dagar är mycket kanske. hur mycket vatten är det?

Fötterna är som två mashmellows också.

Magen är som en ballong. Svullen om händerna också.

Är det ngt man kan göra? Nu har jag ju provat på promenad, o då läckte jag mer..

Ska till kirurgen imorgon och visa upp mina bindor (Always ultra) som suger som bara den 🙂 AS BRA grejer!! Nu vet jag att de verkligen inte läcker om AU!

Så är tillbaka i sängen. Och ska kolla på 24 Marathon idag med, hann med 5 avsnitt igår och har 10 kvar om jag så orkar.