Åker hem imorgon Tisdag

Vilken virrpanna jag är, jag som hade bokat om och allt, men nu bokade jag tillbaka.

Eller min gamla bokning var kvar så kan använda vilket som.

Så tar den förbannade bussen till Berlin imorgon ändå och åker hem därifrån ist för att vänta en dag, för det är sååå jobbigt och vänta, inte känna någon, inte fatta ett ord och känna sig helt förståndshandikappad.

Och då är det iaf på rätt väg och rätt så snart, bara 12timmar kvar. Ska se till att vara vaken tills dess så jag sover på bussen för den kör som en dåre och skumpar och då är det lika bra och somna av utmattning.

Var iaf på kliniken idag och visade upp mig, hon e nöjd, jag är jäkligt blåååå och små irriterad efter plåsterna, men det är att räkna med, ska få kortisonsalvan av sambon när han hämtar mig imorgon 10.05 i Nyköping.

Hon sade att hon hade varit så nervös att träffa mig eftersom jag är från ett annat land, hon har haft Danskar hos sig förut, men ingen Svensk. Jag sade, du behöver aldrig oroa dig, det här är det bästa sjukhusvistelse jag haft någonsin i mitt liv. Allt är perfekt. Så man nästan skäms över vad man har där hemma att gå till.

Hon blev så glad.

Vi diskuterade även en eventuellt kommande plastikoperation som jag vill göra till hösten. Kan vara en perfekt semester kanske. Både hit och sen kanske åka till Munchen och hälsa på Sambons släkt i samma veva, FAST, jag är ju faktiskt helt slut efter att försökt att roa mig i en timme på stan. Men ändå, kan väl sitta hos hans moster och dricka kaffe lika väl som jag kan sitta på ett hotell o chatta livet ur folk.

Köpt lite mat och så, frukt och en baguett till resan.

Får tillbaka lite pengar på hotellet, å det behövs! Tydligen utdött där hemma också på cash fronten. Där var den lotto-vinsten.

Men känns otroligt skönt att få åka hem, eftersom det var första gången jag varit ifrån Sambon så här MÅNGA dagar. Och emotionella resan har gått från, lycka, sorg, kärlek till hat till ödmjukhet och kåthet och hemlängtan.

Perfekt, då kanske jag slipper gå igenom det där med honom flåsande i nacken så han bara blir ledsen för att jag vill sura ifred.

Hoppas på mycket kramar och aldrig släppa när jag kommer hem.

Kanske smaka lite på honom också.

Kanske.

Själv vill jag vänta med resten av älskogen tills mina blåmärken är borta för dem får mig o känna mig osexig, tjepen, skiter jag i ..men Blå, rosa och lila..och dessutom hudfärg ;)..Som snart blir brunt och sen grönt och sen normalt.. eller var det kanske åt andra hållet.. kanske började med svart, brunt, grönt, lila, rosa, hud.

Ska se om Annelie är hemma imorgon också, tillbaka till gamla trakter, kanske är hos henne runt 12.00..hoppas på att få låna dusch och få frukost där.

Sanslöst vad man utsätter sig för saker.

Så om någon vill åka till Polen och plastik operera sig i September, så säg till.. Åker absolut inte själv en gång till, eller så gör jag bara en jo-jo resan, men då via London.