Dubbla bud från olika Kirurger

Alltså varför ska det vara så?

Och varför gör de så!?

 

En säger att det går utmärkt att göra bröstlyft och lägga in implantat samtidigt.

Andra säger att man absolut inte ska göra det för det är bara patetiskt att ens tro att det ska bli bra då. (ordagrant).

Nu har jag ju redan gjort mina bröst, men det är ändå viktig information, och jag tror mer på den här kirurgen än andra pengakåta kirurger som vill ha ut så mycket pengar på så kort tid som möjligt, ist för att dela upp det i två omgångar.

Vilket eg ger oss som patient mer utgifter för då kanske vi måste betala två narkos, men man måste inte ens vara i narkos för bröstlyft.

MEN.

När man lägger in implantat så sätts implantatet åt helvete högt upp och det ser ut som fan. Brösten sväller upp och man får två honungsmeloner som pekar åt varsitt håll.

DENNA reaktion är orsaken till varför man inte kan göra bröstlyft. För man ser inte då hur mkt man kan ta av huden då bröstet är helt svullet. Och då får man droopy boobs ändå och blir missnöjd.

Sedan är det mkt enklare att utveckla kapselbildning om man gör lyft också eftersom implantatet ska ramla ner på naturlig plats, precis som en katt som ska bli könsmogen, bollarna ska trilla ner i påsen, helt enkelt.

Så det tåls att fundera på.

Sen den här med återhämningstiden efter bröstoperation är ej så farlig, man har ej ont de första dagarna, när kropps-stress-chocken släpper på dag 5-6 så kan det göra riktigt ont i 2 dagar sen är det som ingenting hänt. Men det är ej så illa så du måste ha något starkare än panodil med 2 voltaren.

2-3 ggrn om dagen i 2-3 dagar.

Så är det även när man gör bukplastik. Det är blåmärkerna som gör ont, inget annat direkt, och vi vet ju alltid hur ett ömt blåmärke känns.

Och, gör för bövelen inte operationer i Stockholm och Gbg och Malmö områden. De har 25 patienter om dagen, du är inte omhändertagen, det är dubbelt så dyrt, och du blir utskriven direkt och de har noll koll.

Får du ONT ONT ONT så är det något fel! det ska inte göra ont förutom lite molande värk. Går ett stygn upp, så SY om den omgående!

Vill du har riktigt bra omvårdnad så åk till Polen. Skippa svenska slaktare.