En andra patient som varit i Polen

..så lättad jag är att Eva som åke till Polen för att göra bukplastik hos Medimel också är supernöjd. Bemötandet av kirurgen och eftervården och allt, hon mår prima och hon har inget att klaga på. Så jävla konstigt att hon blivit nekad av flera kirurger här i Sverige men i Polen så är hon välkommen. Asså jag blir så trött på Svenska kirurger, om man ändå ska betala själv så ska man väl ändå få bestämma själv om man ska fettsugas eller göra plastik.

Om det inte är alldeles för hög risk för patienten vill säga. Att de inte orkar och vill göra tuttar istället, ska inte vara orsaken till ett nekande bara för att de har väldens längsta kö och tuttar innebär mindre jobb för samma pengar!

 

Var lite nervös efter allt mitt pladder om medimel att nästa patient från Sverige inte skulle vara lika nöjd. Men det är hon =) Även om vi båda tycker att Polen är dö tråkig annars, men man stannar där nåra extra dagar för sin egen skull, så då får det väl vara tråkigt, för lika tråkigt hade det varit hemma, men då var man iaf i sin egen säng.

Nöjd med min rekommendation. Skönt för dem…och mig.