Min presentation

Jag är en Ung kvinna som lever med mogen man, i sina bästa år, jag bloggar om allt och inget. Jag har varit en hel del i media och debatterat det som rörde mig på den tiden. Men Nu så är det en ny Era av nya tankar och mål. Nya saker att fundera mer över.

Relationer mellan mig och omvärden; mig och sambon och om mig och väninnor, mig mot arbetsförnedringen, mig mot förintelsekassan, mig och sambons skata till ex, mig och karlarna.. mig och minnerna, mig och min störda Svenska mamma och pappa, mig och min älskade familj i Chile, helt enkelt Jag mot världen.

En blandad kompott av politik, myndigheters bravader och jämställdhet och dumheter. Sex och samlevnad, bilar, film och böcker. Skönhet, mode och hälsa, plastikoperationer och viktnedgång. Egna och stulna smarriga recept. Min färd mot ett hälsosammare jag, både fysiskt och psyiskt. Jag delar också med mig om gamla minnen och framtidsdrömmar. Helt enkelt En salig blandning från hjärtat.

Jag är uppvuxen i Nyköping, men flyttade till Göteborg och bodde där i 10 år, sedan på något sjukt vis hamnade jag i skogen utanför Karlskoga, men nu är vi i Kristinehamn.

Media och jag: Jo, Fredrik Strage följde med mig till Santa Maria 2005 för han skrev en bok om Fans, och jag är ..var en supporter av.. Michael Jackson. Och har cirkulerat en hel del i media kring detta, både radio, tv, och på nätet. Jag drev; Jacksonaction.com men har valt att sluta med det där helt och hållet. Det känns nämligen inte rätt, att dela med mig av någon som ingen egentligen respekterade som människa.
Jag var även i Santa Maria när Michael friades. Och för mig är det sjukt skönt att han faktiskt blev tvungen att gå igenom den där rättegången som vilken civiliserad människa som helst, och dessutom bli friad. Men jag vet också att det var det där som dödade honom. Tänkt dig själv och bli anklagad för något sådant.. och sen bli dömd ..ohörd, i hela världen och sedan måste visa sig offentligt med den sämpeln. Hans självkänsla for i krash. Och det är tyvärr vårat fel, medians, fansen, och den dumma Svensson, som orsakat detta tillsammans med Michaels dåliga självkänsla. Jag beklagar sorgen för alla fans. Hans familj, förutom hans barn, skulle jag vilja örfila.

Annars har jag varit och debatterat det här med plastikoperationer, man kan nog finna några sådana debatter på SVTdebatt sidan. Jag har erfarenhet av den svenska privata vården och är inte imponerad.
Jag hoppas verkligen att de flesta, gör en grundlig förundersökning, eller tar hjälp av t.e.x Esteticcare.com för att söka något som är bra och är helt genomtänkt innan man gör något ingrepp.
Men tack vare den där Turist i Thailand-plastik -programmet, så hoppas jag, att det framgick, även för andra än mig, att det som är problemet, är PATIENTEN som inte lyssnar eller gör som han/hon blir ombedd, utan lever loppan fast det är på liv och död när det gäller före och eftervården.

Det minsta problemet är Kirurgens jobb. Utan det största ansvaret ligger hos patienten. Men är patienten korkad, så..får kirurgen skulden… iaf i median. Och det där ger jag inte mkt för, det är inte rätt att säga att Kirurgerna inte tar något ansvar, att oooops, hon dog.. eller..att Svenska kirurger är bättre än Polens.

Media ljuger, media förvrider och förvränger så att de passar dem.
Det som säljer, passar dem.

Jag är mycket för rätt och fel. Och har det med min barndom att göra så kanske jag skall vara tacksam för all misshandel och sexuella övergrepp, för jag är glad för att jag är precis som jag är. Det är inte rätt att ta från de sjuka och fattiga för att rika skall bli rikare. Man skall inte döma någon på förhand, man skall inte mobba, man skall inte kränka, man skall inte sätta barn till världen om man inte inser vad det innebär, man skall inte skilja på mammor och pappor. Mammor är inte viktigare än pappor, båda skall ha rätt till sina egna barn lika mycket, om inte psykisk sjukdom står i vägen. Mammor skall inte vara förstahandsval vid vårdnadstvister, mammor är inte mer förälder än pappor. Pappor har också känslor.

Tjejer och kvinnor har rätt till sin egen kropp, vi har rätt att säga nej, när som helst och hur som helst.. man skall skilja på sex och kärlek och kärlek utan sex och sex utan kärlek.. att lära sig skillnaden ger en bra relation till din framtida partner.

Är det svårt och hårt i relationen redan från början, måste du kämpa. Så är det inte rätt. Kärlek är inte hårt och svårt och svart.

Sex skall vara fint, sex kan vara spännande, men sex skall alltid innehålla respekt för den andres känslor.

Annars bor jag i en stor lägenhet med 4 bonusbarn då och då, har en kanin i en utegård, som gör allt för att försöka gnaga sig ut.. och jag sköter hushållet och tar mig till gymmet när jag har lust..

Jag har helt frivilligt valt att sluta äta skit, bukfyllemat, så som pasta, ris, bröd, knäckebröd, bulgur, potatis och mjölprodukter och kakor och skräp.. LÄGG ner fredagsmys och gå ner i vikt FGS!! Alltså, jag har insett att jag mådde inge bra i 34 år på att proppa kroppen med sådan skräp som pasta och ris och bröd varje dag.. näääj, det skall va fräsh och god och gärna nyplockade grönsaker och fet dressing och jordgubbar med vispgrädde..och äggstanning på valfri innehåll..så det blir en snygg äggkaka.. Mycket vikt läggs vid upplägget av maten..det skall vara vackert.. förföra dig själv med en vacker tallrik.. och äta lugnt och fint och precis hur mkt du vill 🙂

Det fungerar utmärkt för mig, även om jag trivs i storlek 44, så skulle storlek 40/42 underlätta.. men han man silikonbröst så har man, de går liksom inte att förminska..

Här är jag.. på Kacklar.nu… förut befann jag mig på Alftonbladets blogg. Men den är som sagt kaputt.

Välkommen.