Frustrerat

..att vänta på att siffror skall slå om.. *aaargh*.. Visserligen inte till ett nytt tiotal.. men kan jag få se NYA siffror tack.
Har inte hänt mycket på vägen sista veckan, men jag har haft mens, och så, så det kanske spelar in, men jag blir ändå frustrerad.

Men men, mätt mig i midjan ju så.. =) Det var ju goda nyheter..oavsett vad vågen sade. Alltså vågen är min vän, den ger mig alltid -5hg till -1kg per vecka, men jag är så otålig!!

Jag har inte satt upp något viktmål, utan mitt mål är väl att kroppen själv skall finna det som är rätt för kroppen, så den dagen jag står still i vikt i 6mån, så får jag väl inse att det är min vikt.

Men jag hade ju gärna gått ner 5-8kg.. till…Även om det resulterar i saker som jag inte gillar.. för jag tycker gropar och celluliter syns mycket mer nu och jag tycker det mesta rör sig mer när jag går också.. men om jag går ner så pass mycket så att t.o.m landstingets kirurger anser mig få plastik helt gratis.. då är det ju värt det.. annars får jag väl lägga ytterligare 100.000 själv då 😦 Men jag vet inte ja om jag hade tillåtit landstingets kirurger karva i mig.. utan skulle nog prata med Föräkringskassan om att göra ingreppen i ett annat ESS land. Billigare för dem, säkrare för mig.

Jag tycker ändå att kirurgerna på statliga sjukhus inte bryr sig om estetik. De klamrar ihop ett ärr, och så får det bli som det blir.
Privata här i Sverige som jag sågar, är framför allt, Lars Bölander i Örebro. Om man misslyckas med ärr, och det blir helt åt helvete så skall väl han korrigera dem utan kostnad? Men nä.. han säger bara; ”jaja…”
Han säger även andra helt sjuka saker som jag inte går in på just nu eftersom jag redan skrivit om det. *bläää*…*Gubbe*

Annars går det la fint med maten 🙂 Äter kanon, magen mår bra och jag mår bra om jag äter när kroppen vill.. annars blir det lite smått jobbigt 🙂