Jag är på gång

Jag har inte lagt ner Del 17.. eller vad jag nu är på.. det kommer, men jag måste bara bli lite mer frisk och orka samla tankarna igen efter operationen, det tar sin lilla tid, det är rätt påfrestande nu 16 dagar senare också.

Men det kommer, var så lugn.

Ang operationen så går det snabbt må jag säga, all viktökning som ingreppet innebar har stabiliserat sig och jag har dessutom gått ner lite till 🙂 Vilket jag hade räknat med, eftersom de tog bort 4.5kg.. men inget som de garanterar. Då man faktiskt inte alls går ner i vikt av att ta bort lite fett, fast man logiskt tror det eftersom kroppen gärna återhämtar sig och stabiliserar sig.

Men än så länge har 2kg av dessa 4.5kg iaf försvunnit för tillfället iaf, o det tackar man ju för, så länge det varar.

Annars inte särskilt blå längre.. men det är vissa partier så som bredvid knä och ovan knä på både fram och baksida som tar sin tid.. man ser skillnad, när jag e naken.. vilket jag inte kommer vara här på bloggen.. och det känns skönt. Har mina tights på mig fortfarande vid behov för att hjälpa till trycket som blir i knäområdet när jag går fr sittande till stående – felet är bara att de inte är riktigt lika tighta längre.. vilket jag är mkt tacksam för.

Ha en bra kväll alla vanligsar 🙂