Restaurang Träslottet

Restaurang & Pizzeria Träslottet | Tullportsgatan 11 | 68131 Kristinehamn

Tredje gången jag var på Träslottet nu… och denna gång blev det Schnitzel! Sällskapet mitt tog som vanligt pasta Carbonara. Det är otroligt mysigt här inne, vi satt inne eftersom vi kom ganska sent och det var för kallt ute för vår smak. Sedan så satt ju alla gäster där ute och drack, och åt inte, så vi tryckte det passade bättre om vi satt inne eftersom vi inte dricker alkohol.

Bra service direkt, beställningen togs av Dilo och han var mkt proffsig. Vi tog en liten förrätt, en liten tomatsallad med kubost och olivolja. Supergod, till det fick vi färskt bröd med smör. Vi passade på att äta bröd nu när det faktiskt var nybakat för annars äter vi inte bröd heller ju. Men gött var det, tyvärr så blev ju ju mätta på förrätten och brödet så när maten kom, världens lass och jättefint upplagt och fina tallrikar och regäla bestick.

Maten smakade utsökt, det enda vi reagerade påvar priset, hur an man ha lunchpriser på pasta och schnitzel på en söndag kväll?? Man skäms ju nästan att betala 69:- för en pastarätt och 89:- för en schnitzel med all tillbehör.
Men ok…

Det är väldigt stilrent dekorerat här inne, i gråa skalor som vi gillar och lite lila såklart som passar så otroligt bra med grått. Jag tror de har fått nya bord också så det var ännu fräschare än vad det brukar vara!

Det enda som de kanske borde tänka på att deras dresscode för personalen sög. Ser ut som att de går i sina egna kläder men en tennisjumper med någon logga på, och det känns inte riktigt ok när hela restaurangen är så fräsch att det är e själva som är minst fräscha.

Snygga svarta byxor till alla, och sluta med dessa tennis-t-tröjorna..alltså det måste vara sjukt varmt att jobba i dem! Skjorta på, lång eller kortärmad spelar ingen roll! Speciellt i denna fina lilla restaurang!

Allt gick smidigt och ingen väntetid. Och det var supergött.

Betyg för personal: MMMM (arbetskläder tack!)
Betyg för maten: MMMM (för billig)
Betyg för inredning: MMMM (bara rören som borde byggas in)
Betyg för öppetider: MMMMM
Betyg för hemsida: MMM (inga bilder)
Betyg för priser: MMMMM+