Jag och Voxra

Min nya medicin verkar bra än så länge. Inte ett dugg dåsig eller sömnig. Lite konstig i ögonen kanske, de är otroligt klarvakna. Killar lite i huden men det är väl allt just nu. Tappat kaffemuggen två gånger men jag är ju bara på 4e dagen. Jag känner ingen oro i bröstet. Känner mig normal och dessutom är jag inte helt ointresserad av intimitet. Kanske inte så där av mig själv men jag ger respons vid stimuli. Och det är ju fan nå nytt!!! Har gått in i väggen, bokstavligen några gånger, mest slagit i axeln bara, och det är något nytt faktiskt…jag är sätt så energisk och städar och färgat håret, handlat och donar, tvättar och byter lakarn. Diskuterar och säger ifrån och är väl allmänt mer normal? Tror jag. Jag kan dessutom koncentrera mig bättre nu..tror jag.. inte så där håglös.. men vad vet jag vad som händer när kroppen vant sig, det är iaf skönt att inte må illa eller ha huvudvärk eller självmordstankar.

Nu har jag ätit dessa i 7 dagar och lite oro finns i bröstet så det kan bli så att jag måste höja dosen, men skall känna efter, kanske är något annat. Är fortfarande lite överansträng i ögonen, känns som jag är klarvaken, lite stålmanssyn, känns det som, men det kan även bara så att jag ser och uppfattar saker annorlunda nu, då jag aldrig kände mig vaken på mina gamla tabletter.

Killandet i huden är borta. Det är jag inte helt säker på varför det killade, och det kliade och killade mest vid mina operationsärr… strange.. trodde först att detvar solexsem eftersom jag var utomlands en vecka och exponserades, men samtidigt så kliade det mest vid ärren.. och de är inte särskillt exponerade vid solning.

Lite paj i magen men var hos doktorn idag och han tror på magbakterie men får svar om det i början av nästa vecka, så vi får la se…

Matlust är väl inte helt på topp och smaklökarna inte helt som det skall, men det gör mig inget alls, dragit ner på kalorierna sedan jag började med voxra, inte med flit utan ligger på ca 500kcal mindre per dag, vilket har synts på vågen. Vilken jag är tacksam för 😛

Sover betydligt mer normalt, mängdmässigt, och det är posetivt då jag sov bort livet förut, är mer social och kan skoja och driva och tar tag i saker mer, ältar inte i hjärnan direkt heller, utan somnar lugn och fint..är inte på krigstigen eller bitter, arg eller deppad… me känt lite oro i bröstet i 2 dagar men det kommer och går.. detta är ju helt nytt för mig.. men betyget är ju betydligt högre än vad jag skulle ge min gamla medicin.

Återkommer.