Att vara patient efter plastikoperation

Alltså, de folk inte förstår är att det Är ett helvete efter en operation, inte alls fysiskt men psykiskt, hjärnan hänger inte med och man går igenom alla känslor och är så jävla missnöjd. Men eg är man lika missnöjd med sig själv som innan operation, förutom att nu tror man att man har rätt att klaga på kirurgen.

Men som sagt, kirurgen kan bara utgå ifrån vad patienten redan från början kommer och lägger på bordet. De får anpassa till hur det egentligen står till med patienten när man nu öppnat och kollat hur det ser ut och verkar och gör det bästa från det utgångsläget. Läs mer på plastikkirurggruppen.se

Ibland så har man bestämt en metod men kroppen kanske inte är konstruerad som den ska, eller något annat som ligger till hinder så att kirurgen måste ha en plan B och göra det bästa av situationen för att uppnå bästa resultat. Kirurg förbättrar bara, de gör inte om helt och hållet och kan trolla oss till barbie-dockor.

Man kan ej få perfekta bröst om man aldrig haft det innan. Man kan få fylligare och toppigare, men några Playboy-model bröst blir det inte om du inte redan är skapt med sådana eller inte hade bröst alls från början och fick två bollar på bröstkorgen.

En bukplastik kan aldrig sluta med att se ut som en top models platta mage som aldrig varit uttöjd.

En midjan blir aldrig den gentingmidja man föreställt sig eftersom man har töjt på gränserna för länge. Visst man kan fixa till magmusklerna så ”korsetten” blir tightare, men det förutsätter att det inte ligger något hinder för det, så som om man fått navelbrock efter en eventuell gravidited/ förlossning. då går det förmodligen inte om bråcket är illa och sitter helt på fel ställe.

Man kanske har bestämt att man ska lägga ett snitt på ”det” sättet, men det blev ett annat eftersom det var mer lämpligt. Låt inte det blir någon chock. Och om du ska lägga dig på bordet, STUDERA och läs in dig på vad och hur just den operation som du är intresserad av innebär och vad det finns för metoder och om komplikationer och normala reaktioner. Så du inte blir livrädd och tror någon lurat dig.

Då får man göra det som är bäst för just dig, och förbättra dina egna förutsättningar.

Att man veckorna efter känner sig fetare, större, bulligare, äckligare än någonsin och lurad på köpet… är en helt normal reaktion. Man skulle ju bli mindre! Inte gå upp 3 kg och bli bredare!..Om det inte är tuttar vi snackar nu då… Men om du gjort bukplastik, så sväller fan hela kroppen en storlek. Och magen kanske 3 storlekar. Inget konstigt med det.. det bara är så.. du är hård som en trumma och kommer inte ens i dina byxor.. fast du trodde att den nya garderoben blir perfekt redan dag 2.

Men nej nej nej nej.. det tar tid. Det tar 1 år innan saker och ting slutar svullna upp av minsta ansträngning..! Jobbigt..psykiskt..ja.. ja!..Ursh ja! Men när man vaknar på morgonen och utvilad så är man så platt och fin..

En orgasm.. kan orsaka spänd svullen mage, fr att du råkade knipa med hela korsett-musklaturen bara för att du och din partner smekte varann … men men, så är det.. och med tiden så blir ju svullnaden mindre för var dag..

Kroppen är ett mysterium, men gud så fantastiskt att det ens går att ta bort sådant som förstör för en själv i vardagen.

 

Så andas och ta det lugnt.