Misslyckas att få inlägg nedtaget

image

Fick mail idag om kommande stämningen om jag inte tar ner mitt inlägg om ovan nämnda läkare. Han skrev att jag felaktigen utpekat honom som docent och överläkare. Docent är jag så här fyra år senare ej säker på var jag fått ifrån men antagligen hans egen skrivbord, vägg med diplom, hemsida eller den Förening som han och min andra kompis Lars Bölander sitter i som jag skrev och klagade hos en gång om patientbemötande, men insåg snabbt att det var lönlöst då både Hans och Lars sitter i samma översittarsandlåda.
Inte ens företaget Addoc i Linköping brydde sig, och att inte bry sig eller att inte be om ursäkt eller att inte visa alla potentiella patienter respekt är INTE OK.

Bilden ovan kommer från Aftonbladet och de har också felaktligen kallat Dr. Holmberg för överläkare. Oj oj.

Citat från anmälan till google:

Felaktiga uppgifter om mig: Att jag kallar mig
överläkare och docent. Detta har jag aldrig gjort.

Ok. Sue me. Och Aftonbladet…

Kallar mig dessutom kränkande för ”en lustig figur” och
antyder att jag är en idiot.
Detta är ärekränkning.

Min uppfattning om denna läkare är att han inte lyssnar och inte heller minns vad han sagt och allmänt pratar illa om andra patienter så som att ”de gnäller för det allra minsta och att en del faktiskt ser så illa ut att det eg inte kan blir bra och så blir de sura över att de inte blev topmodels”. Jag fattar resonemanget men man säger nog inte så ändå till en patient.

Lustigkurre var milt uttryckt… Ärekränkande? Knappast. Och dessutom får jag skriva precis vad jag vill för det är min erfarenhet av just Hans att ..han inte kändes vidare seriös. Dessutom blev inte arbetet korrekt utfört eftersom komplikationer fortfarande finns men inget intresse av att räta till kapseln. En gång fick duga och jag fick betala 4000:- själv för det ..men som sagt..kapseln är kvar men ingen mer hjälp. Andra bröstet ser fortfarande ut som punktering och det är riktigt kul att veta att jag betalade 54000:- för detta skit.

Så jag säger som Google, det får stå kvar.

Eller vad är det värt för dig att det tas ner? Jag vet vad det är värt för mig, att det står kvar.