Smink dölj ärr

En flytande , lätt att använda , vattentät ett kropps smink som täcker märken och även skyddar mot de skadliga solstrålarna (SPF 40). Perfekt för täckning av åderbråck , bristningar , tatueringar , ärr från kirurgiska ingrepp eller olyckor , födelsemärken på benen och resten av kroppen.

Leg Magic sitter i (minst 24 tim kontinuerlig täckning ), kladdfri concealer som har visat sig kunna ge en total täckning av alla huddefekter, även när du simmar eller svettas i timmar. Kliniska studier som har genomförts visar att Leg Magic är allergivänlig och vattentät . Dess höga SPF 40 bibehålls efter timmar i vatten. Finns i 6 nyanser att perfekt matcha din hudfärg.

Pumpsray 75 ml

Finns i 6 färger

via Covermark Leg Magic Fluid – Rabatt 10% Favorit 15% – starbeauty.

Jag har provat denna 10 ggr nu och är nöjd, det känns bättre när ärret inte syns ordentligt, det försvinner ju inte helt men det framhävs betydligt mindre och det känns bra. Dutta ganska rikligt och två gånger och låt torka emellan. Man kan även använda primer innan. Vilken som går bra. Helt nya ärr har jag just nu och de är ju knallröda några månader till. Jag tycker även att det sitter bra upp till 36 timmar, om man inte tvättar med tvål rakt på utan bara sköljer med vatten just där sminkningen är. Vilket sparar några kronor. Visst fejdar sminket ut sig men den åker inte direkt in i huden och det irriterar inte min hud/ärr iaf. Jag har inte heller sett att det kladdar av på kläderna.

Jag har köpt både för vinterhy och sommarbrun=) blandar dem lite nu på våren.