Att börja om med LCHF

Piss var det met.. att lägga av med allt julgodis nu efter nyår, speciellt när det smaskas av andra i soffan ibland och hela tiden, så ska man själv motivera sig själv att inte snaska hela tiden och dessutom behålla kolhydraterna under 5E%/dag.  Jo men tack för stödet du bredvid.. Tror du att kolhydrater bara är dåligt för mig eller? Det är fan dåligt för dig med din lille julegris.
Klart jag kommer ha omställningsbesvär även denna gång i några dagar, men varför ge sig på det när man precis fick mens? Jo, då ska man dubbelbestraffa sig själv ist för att bara ta en dag i taget.

Jag har tappat lusten till mat helt och hållet men vet att jag går upp i vikt om jag inte äter ordentligt. Men det är ju inte så vi är funtade.. man drar ju ner på mat om man vill gå ner, men nej, det fungerar inte så för min kropp pga de  eviga svälten, utan jag måste äta mot min vilja för att gå ner och då max med 8e% kolhydrater per dag. Men oooooorka äta hela tiden? Jag har fan inte ens råd med det. Och speciellt när jag hatar precis all mat. Jag är inte sugen på något och inte choklad eller godis heller.

Detta land och våra ÄCKLIGA livlösa smaklösa grönsaker gör mig vansinnig.

Jag måste tillbaka till mina fantastiska grytor… Nu på vintern är det ingen idé att tro att andra tillbehör till en stek duger, då grönsakerna suger metall.

Jag måste verkligen flytta till värmen så jag kan få närodlade grönsaker som går att äta.

Detta håller inte.