Steakhouse 1895 Kristinehamn

Har nu äntligen testar det här mysiga stället. De har en mysig romantisk atmosfär. Menyn måste vara stans bästa för det tog mig 20min att bestämma vad jag ville ha. Det blev förrätter som såg bra ut och smakade utmärkt, även priset var rimligt. Det blev kyckling med bacon och tillbehör som var fint upplagt och var mört och aromen av bacon smittade kycklingen fint. Sedan en oxfilé på bästa sätt levererat som önskat, jippie, medium rare, men med ett mindre roligt upplägg och med såser som i min smak inte passade fullt ut, jag hade hellre sett en sås och ett finare upplägg än tre skopor sås. Jag hade hellre valt rosepepparsås, grönpepparsås och blackpeppersås. Och lite grillade/stekta grönsaker som kyckling fick. Coleslaw var antagligen hemgjord och tyvärr är det inte säsong för vitkål så den var rätt hård, besk, men vid säsong antagligen jätregod.

Tyvärr var ingen av dessa huvudrätter varma, och servera på varm tallrik är att rekommendera om man inte hinner ut med varm mat.

Inredning är utmärkt. Serveringspersonalens arbetskläder var under all kritik, för liten skjorta och privata byxor/tights med tryck ger fattigt intryck. Att dessutom fråga ytterligare en gång till vad det är för potatis man vill ha när man bara har ett bord att servera är ju inte heller helt ok. Men det blir säkert bättre till nästa gång. Helheten får det absolut godkänt. Blir absolut fler gånger.

image

image

image

image

image

image

image

Annonser