Bilreservdelar

Jösses, denna sista månad har varit full av biläventyr för min del. Tyvärr hade jag inte tillgång till Motordoctor.se men klarade mig ändå, det jag överraskades med var att jag behövde både ny vajer till kopplingen och dessutom helt nya lameller. Eh vad tänker man då? God Jul typ. Jag kollade runt aktuella erbjudanden BMW och hörde mig för i byn och med killkompisarna, men det är ju original som gäller. Byta gamla bilen till en riktig bil, en nya BMW xDrive skulle ju göra livet lite enklare i klimatet som är här.. så det är dags att fundera över om min lilla 528IA skall till doktorn eller säljas som den är.

Jag minns vad irriterad man blir på priserna i Sverige då jag lagat bilen längre ner i Europa och det är 1/5 av priset, original delar och för jobbet ca 20 euro.. och då pratar vi byta koppling.. det är ju löjligt med 1500 kr timmen.. men skatten är det som bär landet vårt så… och i södra europa bär ingen något, hahaha…

Men både kopplings vajer, lameller, nya bomsar och …precis.. vad det nu hette.. kan ju få vem som helst att bli röd av ilska, men det är ju även en investering att skrället skall hålla 10.000 mil till.. och det är ju naturligtvis utmärkt.

En annan skillnad är ju att det går rätt snabbt att få bilen fixad nu för tiden eftersom konkurransen är hård. Det är bara att kämpa på så jag har drömbilen snart.

 

bmw

Annonser