Att våldta sin kille

Nu låter titeln helt sjukt men det var i alla fall så som han fick mig att känna att jag hade gjort det.

Min kille har varit rätt nere och jobbat för mycket och aldrig haft egen tid på i alla fall 5 veckor. Haft sonen på heltid och jobbat 70timmar/veckan och sovit ca 4 timmar per natt.

Det gör väl vem som helst osocial.

Men tålamodet tryter som nybliven flickvän. 

Och nu när vi äntligen sågs och skulle ha det mysigt och sexigt så ändrades planerna i sista sekunden och det var han bedrövad över. ”Jag trodde vi kunde spendera natten ihop äntligen, det har gått alldeles för lång tid” men nu skulle han upp 06:00 helt plötsligt. Jag valde att inte vara sur för det utan vi åt och pratade som vanligt men han var bekymrad och såg ”ansträngd ut” så jag valde att gränsla honom för att få vara lite nära innan han skulle gå hem igen och vi kysstes och jag kände att det var lite motsträvigt först men sen kom ju händerna hans och smekte min rygg och ner för min rumpa och han viskade att vi skulle gå in i sovrummet.

Jag kände att energin var spänd och ingen av oss är något för en snabbis utan vill gärna ta den tid som det tar för oss.

Vi sade inget, vi hade inte heller druckit alkohol innan utan var helt nyktra, och jag satt naken i sängen när han klätt av sig naken och kom och lade sig på rygg i min säng.

Jag kysste honom och kände att det inte var helt besvarat men vi kysstes vidare ändå och jag kände mig lite obekväm. Jag smekte upp hans stånd, vilket han egentligen inte hade fysisk kraft till, sömnlös som han varit.. men han hånglade upp mig gränslande honom och vi njöt av varandra, han stönade och jag kom flera gånger och det enda som avtog var kyssarna… han smekte min rygg och jag satte mig rakt upp på honom och smekte hans bröst och han höll i ett av mina… han fnittrade till då jag svor till när jag kom för femte gången..och han log… jag hoppade av och tog honom i munnen..och han frågade varför jag hoppade av.. jag måste slappna av lite i benen.. ”jag tar dig bakifrån om du är trött”..men jag hoppade upp på honom igen och då kysstes vi inte alls… 

Han ställde sig bakom min rumpa och lekte med mig och tog mig. Vi pratade inte vilket är ovanligt och det kändes faktiskt konstigt. 

Jag kände hur han växte en storlek större och då vet jag ju att han kommer… 

Efteråt så låg vi bara där och efter att vi duschat och låg omslingrade om varandras ben,vilket är bästa delen av sexakten så frågade jag varför han ser så sammanbiten ut. ”Jag vill egentligen gråta och väljer att se sammanbiten ut”.. men snälla prata med mig, igen och igen, fast du berättat så gör det igen…hur helvete dessa fem veckor varit….

Eftersom jag inte lyckades göra han på bättre humör, inte ens efter sex, så känns det som att jag våldtog honom eftersom han egentligen inte var upplagd för det, men jag ville ju trösta honom på alla vis jag kunde, men det sket sig enligt mig…vad han tycker vet jag ju inte men han sade ngra dagar senare att ibland hjälper inte ens sex när man mår skit och jag tänkte då på i måndags. 

Så det känns lite skit faktiskt att typ tjatat till mig sex genom att gnida mig mot hans kuk i soffan fast jag kände att han egentligen bara ville vara, sen gå hem o sova och sen jobba 4 timmar senare.

Speciellt när jag vet hur vårt sex brukar vara, så skäms jag och mår dåligt över det.

Så lätt kan rätt bli fel.