Läkningen

Dag tio, svarta tråden är borta.. sitter bara en knut, en ljus tråd vid ena änden av ärret och den kanske inte lossnar av sig själv, men troligtvis. Allt ser extremt svalt och fint ut, och kanske lite rött vid ett ställe.. fast det kanske bara en reaktion på tejpen.. det har även det gått över förväntan, men jag har ju verkligen skärpt mig och eliminerat allergener så mkt som jag kan.

 

Men stel och svullen är jag såklart… känner mig cementfylld i benen, och det ger sig väl om någon månad.. det blå är betydligt mindre och börjar få ljusare färg igen..beräknar en vecka på det.. är ju t.om blå där jag fick alla sprutor i armen så om de inte är borta så tar nog benen längre tid… kliar lite.. i svullnaden.. annars börjar väl även magen återhämta sig efter pencillinkuren.. fryser inte lika mycket och kanske inte allmänt lika däsen.

 

Lårlyft är fan inte att leka med men detta har ju gått som smort, det som är jobbigast är ju ändå pencillinkuren och inte att man är blå och stel. Fast dag 2 och 3 sög ju helvete eftersom ens muskler varit och sovit under narkosen och man känner sig mer blåslagen på överkroppen fast de opererat underkroppen.. men dag 4 så släppte ömheten i revben och muskler, nacke och axlar..

 

Såren vätskade inte heller nämnvärt efter dag 3.. helt sjukt med tanke påvelket helvete jag hade i 3 månader första lårlyftet som gjordes ca 7 år sen…  läckte lymfvätska och fick infektion och allt möjligt då i minst 3 månader omläggning flera ggr om dagen..undrar vad den läkaren gjorde egentligen….blev ju inte så lårlyft två eller denna gång.. *pfff*