Coca-Cola Zero Sugar är förlamande

Något allvarligt har hänt med den här drycken. Läser man på den och den gamla Cola Zero ser jag ingen tydligt skillnad.

Men min kropp reagera väldigt negativt på det nya receptet. Förut visste jag att jag inte kan dricka två burkar om dagen och helst inte en burk två dagar i rad utan max två i veckan.

Nu kan jag inte ens dricka denna lös, inte ens en klunk utan att få reaktion så som avdomnad tunga och gosig och konstig i magen, en tydlig glutenreaktion.

150d är känd glutenfaktor men 337-338 har jag ingen koll på och citronsyra är utvunnet till största sannolikhet ifrån vete precis som all annan läsk.

Att ringa och fråga världens mest hemliga företag känns helt omöjligt och onödigt då det ger mig tydliga signaler som påverkar tungan smakförmåga, motorik och påverkar med surr i läpparna och en galen mage och tarmsystem.

Sjukt tråkigt då jag alltid älskat zero och ännu mer nu eftersom för första gången någonsin blev fundersam över om det verkligen var zero och inte vanlig Cola. Grattis till det! Men tråkigt för oss som inte tål vete/gluten/säd/E-ämnen från gluten/säd/vete/korn/have/råg/vetestärkelse m.m

Cola Light har aldrig fungerat för mig med E338-339 och 150d.

Pepsi Max fungerar i liten dos.

Nä, vi. Måste inte dricka läsk men eftersom vi egentligen bara har vatten, alltså kranvatten som alternativ, då inget är NGF så envisas jag och många med mig ändå ett glas Zero/Light ibland.

Men nya Zero sugar går verkligen inte längre.
Somehow I can’t drink Cola zero sugar anymore because it’s not natural glutenfree. I get allergic reaction of just a sip. And it’s sad because the new taste actually tastes like the one with sugar.