Min Järninfusion idag

Jag fick järndropp idag klockan tre. Vid 23.00 borstade jag tänderna.. Min näsa är smal. Den här varit bullig i en månad. Jag har varit allmänt svullen sista månaden, muskelvärk och vatten i ansikte, armar och underben och i svanken.. Kroppstemperatur mellan 36.3-36.6 men febertopp om jag gått utan mat mer än fem timmar och plötsligt äter.

Bara 7 timmar senare känner jag mina armmuskler mer, näsbenet syns och nyckelbenen syns mer.

Jag har varit yr och illamående och darrig i kroppen sedan droppet.. Men mina ögon har även öppnats från att ha varit små sista veckan..ändå var mitt ferritin bara nere på 35 i måndags. Men för 4 veckor sen var det 45 trots att jag för första gången ätit järntillskott (Thorne Iron). Och det är sista månaden jag fått ordentligt med biverkningar. För ett lägre ferritin än 70 påverkar min TSH så att den aldrig kommer ner till normal utan är jämt för högt och det ger värk och nedstämdhet m.m Viktminskningen har inte heller fungerat eftersom kroppen inte orkar. Träningen har gått sjukt segt och blivit nedtrappad på sista veckorna men ändå tvingat mig att gå 3 ggr i veckan. All smärta jag hade i morse, är nu borta… Skulle inte förvåna mig om vikten kommer ge sig nu också…

De främsta framstegen är redan:

Ögonen har återfått sin storlek

Påsarna under ögonen är obefintliga

Värken i hela kroppen har lättat

Min näsa är smal inpå bara benet

Mina blodådror på händerna är inte svullna

Trycket i halsen och upp mot örat är borta

Trycket i ryggen är borta

Smärtan i nacken är borta

Min tunga har inte lika mkt belägg

Det är vad jag vet nu, nio timmar senare.

Jag har även druckit extra proteindryck för att hjälpa järnet att gå upp för tyvärr har jag upplevt att det faktiskt sjönk utan protein (aminosyror)..så att jag var tvungen att få dropp igen.

Hoppas på pigg som en mört till veckan…

Men jag sov illa..somnade 04.00-10.00…

Att röra mig smärtfritt känns otroligt konstigt. Min näsa var lite svullen när jag vaknade men det försvann en timme efter levaxin.

Allt ovan nämnda är fortfarande bra 24 Tim senare. Är dock lite mer hungrig än vanligt.. Äter liberal LCHF så det är bara att äta när jag är hungrig. Ser fram emot att stå på vågen om en vecka.

48 timmar senare märker jag att jag inte är lika ljuskänslig eller ljudkänslig.

På träningen känns mina muskler mjuka och inte att de slits sönder.

Jag är även bättre i magen. Bättre konsistens och behöver bara gå en gång ist för tre.