Vitaminbrist

Vitaminbrist leder till att hormonproduktionen hämmas och ger dålig immunförsvar/ och dåliga tarmar (glutenintolerans/IBS/Chrons/ulcerös colit) leder till inflammationer i kroppen vilket i sin tur leder till total kaos i kroppen där viktuppgång är en av biverkningarna som många slåss mot.

Man ska ta bort orsaken till problemet inte behandla symptom. Det är här sjukvården motarbetar kroppen och folks erfarenheter att t.ex LCHF hjälper mot det flesta åkommor eftersom man faktiskt tar bort gluten och många E-ämnen som i de flesta fall är glutenframställt och eller är helt kemiskt som kroppen inte kan hantera.

Varför E-ämnen är lagligt kan man fan undra.

Ekologiskt, helst hemodlat är naturligtvis bäst, för att skölja bort besprutningsmedel är omöjligt och att undvika modifierade frukter och grönsaker är bäst för kroppen.

Ekologiskt, naturligt mörat kött är naturligtvis bäst. Men det är vårt då slaktaren i byn inte finns längre.

Köp en ekologisk gris och laga till den från grunden.

Undvik kött buljong och fond och se till att det är ekologiska ägg som innehåller näring.

Men livsmedelsverket gör det sjukt svårt för oss skattebetalare genom att godkänna så mycket FALSK mat… och dyrt.

Alla kan inte odla tomater och gurkor året om så att man har… alla kan inte frysa in en halv kossa heller…

Men allt skit som bönderna mater i kossorna, kycklingarna och grisarna går genom våra kroppar och äter de säd tex så är det faktiskt kännande för en hel del och då blir det vårt att hitta kött från en kossa som bara ätit gräs.. som den egentligen ska.

Hållbarheten måste inte vara 5 år..utan det räcker fint med 3 månader tycker jag.

Ni förgiftar oss, vilket bidrar till hälsoproblem, och hälsoproblem innebär enorma utgifter istället för inbetalad skatt.

STUPID.

 

 

Annonser