Firmafest eller inte

Efter den aktiva karriären arbetade landslagsanfallaren Gunilla Axén i nästan 17 år på Svenska Fotbollförbundet, bland annat som utvecklingschef. Hon avslutade sin anställning för två år sedan och vittnar nu om flera fall av sexuella trakasserier.
Vid jobbmiddagar ska hon ha blivit tafsad på. Hon ska ha fått anmärkningar om sin klädsel. Dessutom ska tre spelare i herrlandslaget ha skickat oönskade nakenbilder till henne och tre förtroendevalda inom förbundet, vilket ledningen ska ha informerats om.

via SvFF och Håkan Sjöstrand: Ska gå till botten med ”penisbilderna” | Aftonbladet

Vem skall uppfostra pojkarna egentligen? Om gränsdragning, vad är det för reptilhjärnor!? Från Dagis till livet ut..det är fan inte ok.

Har ni vaknat nu, killar? Gubbar? Män?

Det är inte ok om vi inte sagt att det är ok… Ni drömer om att vi skall säga ”schyssta, skicka en penisbild..” men det händer troligen väldigt sällan… Ni får däremot höra.. ”nä jag vill inte ha en penisbild”.. men ni skickar ändå?

Själv offer för ca 2 dickpicks i månaden av nya random boys… alltid nya killar då de andra redan är blockade..

Facebook och Instagram och övriga måste agera mot detta, stäng av IP -adressen/mailadressen i 120 dagar och använd ansiktsigenkänningsprogram när de försöker öppna nytt konto.

FY FAN.