Mindre grov våldtäkt

Beskrivning av brottet

Sexualbrott är ett samlingsbegrepp för brotten våldtäkt, grov våldtäkt, våldtäkt mot barn, sexuellt tvång, sexuellt utnyttjande, sexuellt ofredande, köp av sexuell tjänst, koppleri med flera. Ett sexualbrott är när du utsatts för en sexuell handling mot din vilja. Är du under 15 år kan en sexuell handling bedömas på särskilt sätt.

Våldtäkt
Våldtäkt är ett av de allvarligaste sexualbrotten. Den som med våld eller hot tvingar en annan person till en sexuell handling som är allvarligt kränkande döms för våldtäkt till fängelse i lägst två och högst sex år. Straffet för grov våldtäkt är fängelse i lägst fyra och högst tio år.

Den sexuella handlingen kan vara samlag, men också andra sexuella handlingar som på grund av tvång eller andra omständigheter är allvarligt kränkande kan leda till att en person döms för våldtäkt. Den som utnyttjar någon som sover, är medvetslös, berusad eller påverkad av annan drog, psykiskt störd, sjuk eller på annat sätt är i särskilt utsatt situation döms också för våldtäkt.

via Sexualbrott – Lagar och regler – polisen.se

Det finns inget begrepp på polisen.se som heter mindre grov våldtäkt. Det finns våldtäkt och grov våldtäkt. Martin Timell står inför utredning om Våldtäkt.

TV4-profilen Martin Timell har polisanmälts för våldtäkt av kvinnan som blev ofredad på en personalfest. DN.se

Ett finger i fittan är våldtäkt. Inte ”mindre grov” våldtäkt bara för att det inte var kuken han körde in. Så alla som försöker förringa hans ”alleged” övergrepp kan sluta med att kalla det mindre grov våldtäkt tycker jag.

Hur man kommer innanför en bikini…

Jag har varit med om den lättaste varianten, det var ett smek på knät upp för låret, följ benet så är du redan innanför trosan och vips in i fittan. (jag hade klänning som var A-skuren och satt på en stol rakt upp och ned i en bar i Göteborg).

Vad är det för svårt med det?

En bikini är ingen ”hålla in magen-mamma-trosa” som är något knepigare med inte omöjlig att komma innanför linningen på.

Man kan även komma innanför trosan från ryggen och smeka längst ryggen och med en karlakarlshand följa kroppen och vips så är man innanför linningen på trosan och sen vika ihop sina fingrar och så är halva fingret inne och sen kommer resten av fingret in om mannen ville det.

Alla har vi hånglat och vet hur man smeker undan trosan snabbast och lättast. En bikini sitter dessutom ofta lösare än en trosa då de även töjer sig lite i vattnet och dessutom efter tvätt.

Den i dag 35-åriga tvåbarnsmamman sitter rak i ryggen och funderar innan hon formulerar sig.

De hade ätit en tidig middag i lusthuset med utsikt över vattnet och skulle bada bastu och badtunna. Hon räknar upp de som fanns på plats vid tunnan, Lulu Carter och Martin Timell med flera, men även från den glasade bastun såg man rakt ner mot badtunnan. Daniel Röös var den som ingrep och skjutsade hem kvinnan efter händelsen i badtunnan.

Expressen.se