Rädd för E-ämnen

Men är det verkligen sant?

Ta askorbinsyra till exempel, som går under det otäcka namnet E300.

– Det är helt vanlig C-vitamin. Det är lite komiskt om vi väljer bort en produkt som innehåller E300 för att det är lite läskigt och sedan köper det i brustablettform, säger näringsfysiologen Kristina Andersson.

via E-nummer: Därför ska du inte vara rädd för tillsatser | Hälsoliv

Det är inte naturligt c-vitamin era pappskallar, det är industriell c-vitamin och är inte bra för kroppen alls, många blir och är allergiska mot just detta eller blir allergiska mot någon annan föda pga detta. Så denna artikel borde skämmas.

C-vitamin i brustabletter är inte riktig c-vitamin, brustabletter är inte bra över huvud taget då de innehåller både citronsyra och maltodextrin och askorbinsyra.. som pajjar tarmluddet i tunntarmen och bidrar till näringsbrist så som anemi m.m

Allt som livsmedelsverkat har godkänt är inte nyttigt eller bra för kroppen i längden, annars skulle de inte ändra sina direktiv då och då.

Helavärldens befolkning går förgiftade och sluddrar och hjärnan slår slint. Hur skall man kunna lära sig något i skolan om man är förgiftad av tillsatser ist för att äta färsk ekologisk naturligt mat och bli smart?