Mörkaste mörker

Det är extremt jobbigt att se på serier när man ser tjejer skratta och svira runt och man själv orkar inte ens göra en vettig frukost.

Jag orkar ingenting av det där och att inte kunna äta vad jag önskar och vill eller är sugen på har ju snuvat mig på hela livskvalitén och samtidigt ha ett anemi (järnbrist) som droppar i bott och en hypotyreos som aldrig är stabil knäcker mig….

Det är kolsvart ute, men jag vet att ljus och sol inte hjälper mig. Min doktor hjälper mig inte heller då han tar en fråga i taget och inte ser eller ger omsorg som är holistik. Jag har lågt D -vitamin men inte fan får jag spruta för det och då har jag haft det säkerligen i tio år nu.. jag äter troligen 7000 ie per dag och det håller mig knappt flytande…

Jag har energi i 45 min per dag… vad fan är det för liv?

Jag antar att jul och nyår, brist på egna barn och vara familjelös och att inte kunna äta julgodis eller julmat eller vanlig mat gör mig extremt ledsen och utmattad… jag kan inte ens ta något ångestdämpande eller stress-lösande eftersom jag inte tål medicinen ens… vad fan gör man då?…

Att inte känna kroppen och att aldrig ha livlust eller sexlust är ju så sorgligt – och om man ser andra med energi och skrattande och leende, på fest eller semester eller bara bakande och lekande… är utmattande och en avundsjuka infinner sig när jag inser att jag orkar inte ens klappa kaninen på huvudet eller ge min kille en kram. Det är för utmattande.