Nicklas Söderblom – käft

Kritiken: ”Ingen vågade säga någonting”
För Söderblom kom det som en chock.

– Jag var helt säker på att inte bli utröstad. jag kände att jag var lagledare och att de behövde mig i laget. Alla tyckte det var konstigt, produktionen med, säger han.

via Nicklas Söderblom fick lämna Robinson – blev mordhotad | Aftonbladet

-Va, det var inget konstigt alls och jag skrattade ihjälp mig när jag insåg att tanken inte ens slagit honom, och jag svor högt när chansen kom om att få byta lag, men så smart var han ju inte eftersom han inte är särskilt lyhörd – enorm brist på empati och klassiska psykopatdrag.

4 röstade på Nick, 3 på Jim och 1 på Carolin. Det hade aldrig blivit 7 på Viktoria vilketsom.

I början fick man höra ”jag har tränat, jag är van att leva utan mat, de andra kommer inte klara det lika bra som jag”.. JAHA DU.. det såg inte ut som att du var så uthållig att leva på kaloriunderskott mentalt i alla fall…

Tyvärr påvisades det, så som det var klippt i tv, ett enormt kvinnohat och helt klart en karl som skulle kunna stämplas med #metoo varnings-stämpeln.. skyll inte det på mig, utan på klippningen, men det du sade på utröstningen var ju inte klippt.. så där visades trynet rakt i rutan och du kan skylla på någon annan än din breda käft.

Tyvärr fattar ju inte denna karl att TYSTNAD är bättre än att han öppnar sin ”AMERIKANSKA” KÄFT. Inga fler intervjuer smarto.

Skäms.

BÄSTA Robinson-ever!

Vilka nötter.