Börjar med T3 – Liothyronine

*updateras sällan*

Börjar nu med min grekiska medicin. I Morse så gjorde jag TSH test: 2.0 och morgon s-Kortisol 368 kl 08.00 och TPO-Ak 28. Förra veckan kollade vi T4 (17) och T3 (3.2) äter ca 162mcg/dag. (dessa provsvar är utan T3 medicin i blodet). Började med himalayan salt istället för havssalt 1 november 2019.

Min T3 burkar ligga mellan 2.9 till 3.3 och en flygande TSH, brukar snurra runt mellan 9.0-0.5. Så nu efter 42år så börjar jag nu med nedanstående medicin för att lägga till den aktiva formen av T3. Tyvärr syntetisk, men vad ska man göra?

Det är sagt att man behöver 20% av levaxin/euthyrox/letrox -dosen i T3- form.

Alltså om man ter 100 mcg levaxin/dag så kan man behöva 25mcg T3 medicin per dag. En annan doktor sade 1/5 av din T4 -dos. Så jag kanske ska upp till 30mcg/dag eftersom jag skall ligga på ca 175 mcg levaxin om dagen. För min vikt står det max 40mcg. Men jag har dragit ner T4 medicinen till 162 nu… för att ta det lite lugnt. Det sägs att det skall ta upp till 6-12v innan man märker någon skillnad med T3 – men att man kan se skillnad redan efter 8 dagar – i Sverige rekommenderar man att man trappar upp medicinen därav min låga dos nu första veckan.

Dag 1: Kl 11.00 en smula.. Ca 3-4mcg

Lite speedad kanske? Men det är jag ibland ändå, lite elektrisk nervös känsla i bröstet men ändå inte negativt utan mer ”exalterad”. Jag pratar mer och upprepar mig. Det kan vara att jag vet om att jag tagit något – helt enkelt..Jag har ju HOPP helt plötsligt att något skall bli bättre. Lite illamående vid 19.00.. Lite ont i huvudet 20.00 – tog lite vinäger för köttfärssås brukar göra mig lite sjuk i magen… fick för mig att mäta blodtrycket kl 23.00 och det låg högre än väntat 112/77.

Summan av dagen var att jag var mer klar i skallen, och babblade mer och gjorde mer saker. Skrev, lagade mat och planerade nästa middag och var ute en sväng.

Dag 2: Kl 08.00 en smula.. Ca 3-4mcg runt kl 13.00 så hade jag lite kill i bröstkorgen precis som igår, mätte blodtrycket flera gånger om dagen men låg runt 104/68.. då är det ju bara diastoliska som är något högre än ”vanligt”.. men jag kom aldrig till 112/77 i alla fall, kanske at det var en felmätning helt enkelt. Men jag var uppe redan kl 07.30 och donade hela dagen och så var jag på middag kl 16.00 fast jag inte ville och kom hem kl 21.00 med lite vin i kroppen.. mätte blodtrycket igen och det var som det skulle men pulsen var 99.. Visst, jag har aldrig mätt puls när jag är ”full” så vad vet jag!? Och jag dricker 2 ggr om året så jag har ingen sådan erfarenhet. Men jag mådde utmärkt och 23.30 var jag fortfarande inte trött. utan jag pratade på och somnade strax efter 00.00..

Erfarenhet av Dag 2: Mätte blodtrycket på morgonen och det var som vanligt 102/68, bara det diastoliska som är något högre än vad mitt vanliga brukar vara (104/58). Och så åt jag en liten yoghurt och efter en timme tog jag en smula T3-medicin (ca 8.45). Jag vaknade dessutom ovanligt tidigt, 07.30 och hade då sovit med våld kände det som – om jag var tvingad till att hålla mig sovande, men det kan ju vara för att jag sov på dagen igår.. Men jag är ändå ovanligt pigg nu när kl är 11.00. Hjärtområdet känns lite nervöst, som om jultomten skall komma.. men det är ju inget negativt 😉

I övrigt har jag fortfarande samma symptom, lite molande värk i vänster arm och syrebrist i ändtarmen som gör ont. Tror det gungar lite också.. lite sjösjuka… Klockan är 11.00 som sagt.. Jag kanske är hungrig igen,jag åt ju 09.30… Jag har kollat youtube också om just det där med blodtryck, Man skall ju ligga som högst 120/80 och om det spikar så skall man dela upp sin tablett eller köra mindre dos helt enkelt…utspritt under dagen.

Men jag är ju helt ny och min kropp har väl fått en chock av att den skall börja jobba helt plötsligt efter 22 år med semester!?

Dag 3: Kl 08.00 en smula.. ca 5 mikrogram kanske, somnade om och vaknade 11.00 så jag vet inte. Jag var pigg redan 08.00 men tänkte kolla om jag kunde sova mer och det gjorde jag. Inte direkt bakis alls under hela dagen ätit som jag skall och ser klarare, det tyckte jag redan första gången att synen känns skarpare och hjärnan mer vaken. Inget killikill i bröstet idag vad jag har märkt.. bara spökvärk i väster arm, fast det har jag haft en vecka. rumpan är ok, och magen var ok fast jag hade druckit vin. Mycket konstigt.

Jag är rätt nöjd med detta eftersom jag känner att jag är VAKEN och inte lika uttråkad och ser bättre. Kanske inte lika ljudkänslig.. men vi får se. Jag har mkt oljud i mitt hus och det brukar göra mig helt knäckt. Nöjd med dosen eftersom jag också kan sova utan att vakna – än så länge. Så.. helt ok. Tror också att mitt ansikte är kantigare och det känns som att lite vatten försvunnit, men det gör det då och då annars också så jag vet inte. Jag har inte orkat väga mig då jag började med Lio utan jag tittar mest hur nacke, svank och armar ser ut och framsida smalben.. Vägde ju 82kg sist så jag vet att någonstans mellan 80-84 är min jojo -vikt. Min kille tyckte att jag var väldigt konstig idag, eftersom han hade räknat med att jag skulle vara bakis.. och han har sett misstänksam ut.. och jag frågade vad han höll på med och han sade att allt känns konstigt med ”Mig” idag.. typ som ”vem är den där glada tjejen, skulle inte hon sova?”.. Men vid 19.30 så började jag bli trött igen och den kände han ju igen, men om man varit vaken sedan tidigt, bakis dessutom, så är det väl inget konstigt om jag är trött kl 19.30? Somnade 23.30..

Dag 4: Kl 06.00 en smula.. såg i spegeln att mina ögonvitor är vitare, och att mitt ansikte är kantigare och att svanken är mer markerad och att axlarna är mer markerade. Ser mer deffad ut – jag tog smulan kl 06.00 eftersom jag råkade vakna då. Och somnade om till 09.30.. men jag var inte lika energized kanske men ändå alert och företagsam, men kall redan runt 16.00 och nu vid 18.00 är mina händer iskalla. Ändå så tog jag lite högre Letrox igår(T4 medicin) istället för 162.. min rumpa mår utmärkt, men jag har haft lite ont i magen men jag tror det var från citronen igår på tonfisksalladen. Kan nog känna att ta medicinen kl 06.00 kanske är slöseri.. Hade högre puls en stund, men det var bara 72 och blodtryck 106/68.. men det kändes som om jag hade högre.. men nej. Annars är det enda jag upplevde idag att jag fick en värmebölja efterfrukost, men det är kanske inte heller konstigt eftersom jag inte hade ätit på 14 timmar..(som vanligt).. Jag lyssnade på musik i en timme, sedan var jag utmattad.. men jag blev känslomässigt rörd av den och kände mig normal. Det brukar jag orka göra en gång var tredje månad…eftersom jag är ljudkänslig.

Dag 5: en smula ca 3 mcg… pigg och glad och normal, effektiv och smart och intresserad av det mesta. Hade ont i armen som vanligt.. vi hade även lite sex, det kändes inte normalt på det sättet att orgasmen var normal, men musen levde och blev blöt som den skulle, men för mig kändes det som om jag var torr där inne så det drog lite..men jag var iaf intresserad och ville och det var ju allt för länge sedan jag ville, eller orkade det. Allt kändes helt ok idag. Tog 175mcg letrox kl 23.30.. ont i armen och lite stickningar i rumpan.. gasig i magen efter den där korven jag åt.. jösses! Aldrig kan man köpa något utan att läsa först.

Dag 6: en fjärdedel 25:a..ca 6mcg. Idag var mindre kul, vaknade nio med ryggvärk i korsryggen och sängen kändes som en sten…. ej sovit bra.. tog medicinen då kl 09.00, blev aldrig på bra humör men pigg i hjärnan, har varit irriterad hela natten eftersom jag varit kass i magen, ont och gasig och stenhård..efter korven.. asså jag läste inte på korven, så det var nog både druvsocker och dextros och bara för det känner jag mig helt förlamad i ansiktet idag.. vilket påverkar mig negativt!! Men jag åt runt 10.00 och sedan igen vid 16.00 och det är ju faaan inte bra heller..symptomen går över lättare om jag lyckas äta, men jag var ju tvungen att gå till posten!… Ikväll skall jag ta 162 mcg letrox igen eftersom det känns som jag har mask runt vänster öga igen… *piss* Jag känner mig irriterad och är ljudkänslig för grannes jääävla tvättmaskin som går hela dagen och natten.. hur mkt tvätt har du!?? Lägg av!

Dag 7: en fjärdedel 25:a..ca 6mcg. Idag vaknade jag 08.40 och tog tabletten då, känns bättre idag, men min kropp är konstig, har fortfarande ont i rumpmusklerna och jag vaknade mitt i natten av värsta värken, min rumpa var helt iskall och jag funderar på pyjamas kanske? Så det kanske var därför jag hade ont i går av nattens kyla som aldrig gav sig? Jag vet ej… Men i morse så var mitt ansikte bättre, ej bedövad och halvförlamad känsla, jag kan röra på kinderna, men det känns skumt.. Kan fortfarande vara korven eller så är jag övermedicinerad med T4:an. Vi får se.. att ställa in är ju komplext, särskilt när man gör det själv. Men det är iaf ingen kaos som det alltid är annars. Det regnar och inte ens det påverkar mig idag. Magen är ok, och jag ser jättesmal ut om midjan. så det där förbannade onda är kanske att vatten har försvunnit och det känns som om jag sover på skelettet.. Inte vet jag, ÄN. Men jag har inget hjärtrus eller någon aggression idag i alla fall.. så 6 mcg känns ok än så länge. Mina ögon är ju påverkade lite av den här förlamade känslan i ansiktet och lite som om jag fått rengörningsspray i ögat igen, men inte alls som för 2 veckor sedan! Rumpan är ok.. känns normalt för en gång skull. Smal midja, framhävda axlar.. mindre rumpa.. mindre flabbiga armar.. Det känns ju fantastiskt, men ändå surt, att jag inte kan bestämma själv över min kropp… vatten kommer och går som den har lust. Det har inget med min kost att göra. Nu äter jag bara grönsaker och kött – så det finns inte mkt att bygga fett av ens.. 😉

Dag 8: Har jätteont i ryggmusklerna. Det är dagens kommentar. Ätit ca 6mcg och är klar i huvudet men smärta som strålar och ont mellan skulderbladen. Jag är rätt benig på ryggen nu så det kan vara tryckskada eller så är det hashimoto som ger mig ett skov mitt i det trevliga. Jag frös lite mellan 17-19…

Det där är konstigt tycker jag. Att jag fryser varje dag från 16-17 tiden – det gjorde jag inte innan jag började med T3 – jag undrar vad det betyder.

Min mage har nu i två dagar gjort fast avföring större än en sparris. Jösses.

Dag 9: Jag har varit väldigt trött idag och fryser. Mätte tempen nu kl 23 och den var 36.9 när jag haft det förr så har jag känt mig febrig. Jag brukar ligga på 36.5-36.6..och närmar jag mig 37.0 så är jag sjuk. Inomhus är det 23 grader så det är inte kallt. Men min hud är kall. Jag har ätit ordentligt tre ggr idag. Tagit 9mcg T3 och 175 T4. Tog 175 igen eftersom jag har muskelvärk. Men ska ligga på 165mcg T4 sen troligen. Jag frös inte så här när jag bara åt T4. Jag lider inte utan är mest fundersam. Somnade idag även mellan 13.30-16.30.. Hade vaknat 08.20.. Lustigt.

Dag 10: Somnade sent…kanske 02… vaknade 08.40..det är lite för lite sömn för att jag ska veta vad som är vad idag. Men jag e klar i huvudet men trött .. Inte ont i dag förutom i armen. Så jag vet inte om jag skall ligga på 175 mcg T4 ändå..Tog 6mcg T3 kl 08.45 och 11.30.. så 12 mcg idag.. Fryser lika mycket. Det står att det är 23.6 i lägenheten.. fattar noll. Varit aktiv trots trötthet, jag vägrar gå och sova middag utan kommer vänta till 22.00… 170mcg T4.

Dag 11: 6+6 idag, märker inte något direkt, ingen energitillskott iaf..kanske att jag är mer klar i huvudet allmänt men inget mirakel så som jag kände första dagarna.. lite ont i huvudet, en difus känsla, vet inte om jag håller på att bli förkyld eller om det är för snabb höjning.. jag tog kl 10.00 och 13.00 idag eftersom jag vaknade senare, ville inte gå upp direkt.. ont i ryggen, men det är nog inget skov utan felaktig bh som klämt mig om ryggen, var svullen i ansiktet före frukost också, men det försvann efter att jag ätit. Känner mig inte som mig själv. Känns konstigt, inte som när jag hade problem med ögonen som om jag levde bakom mig själv, men ändå åt det hållet. Tror ändå på förkylning eftersom jag har lite ont i halsen och upp mot öronen och trodde att jag hade feber fast jag bara hade 36.8.. så ingen kommentar idag helt enkelt.

Dag 12: Tog 12 mcg – inte särskilt pigg, mest pga att jag var ute och festade igår, och upplevde min fylla ”att jag verkligen var full”.. det var helt ok men lite läskigt. Jag tålde lika mkt som jag brukade men när jag skulle hem så är det flera saker jag inte minns. Skakig och hade ingen balans på hela dagen.

Dag 13: Tog 12 mcg på morgonen, vill sova fortfarande men jag är vaken och gör det jag måste. Dålig i magen efter vin och har ont i rumpan bara för det.. annars seg men ok. Men inte pigg..

Dag 14: Tog 12 i morse vid 09.00 – sov ok men väcktes lätt och så är det oljud i lägenheten som stör mig sjukt mkt, grannars tvättmaskin och fläktar i badrum och kök. Måste de tvätta hela dagarna? Har smärta i nerverna där bak – men jag har ju som sagt bara ätit T3 i 2 veckor så jag vet inte hur höga förväntningar jag kan ha. Men den där positiva energiska känslan finns ju iaf inte kvar. Går jag ner i dos på T4 så kommer jag bara ha mer nervsmärta.. så det är väl tålamod jag måste ha!? Att ta prover redan nu känns lönlöst för jag vet ändå inte vad jag ska göra med provsvaren eftersom jag nyss dubblat morgondosen. Det enda som var nytt idag var att jag var hungrig och tyckte det var varmt, jag brukar annars alltid frysa ihjäl om jag är hungrig.. tror jag slutat tappa hår, och det är ju naturligtvis bra.. finns inte mkt när jag duschat! Men kände en böld i ljumsken igen.. ingen sexlust i sikte.. och allmänt otillfredsställd med att älska livet. Blä.

Dag 15: Tog 12.5 + 6..gick mindre bra tror jag. Hade feber 37.3..alltså för mig är det feber som brukar ha 36.6..mådde inte bra mellan 14.00-22.00.. Men nu 23.00 har jag 36.9 och det känns bättre. Så troligen skall jag nog avvakta med att höja dosen. Men jag har mest konstig huvudvärk men känner inte att jag har hög puls eller något. Fick heller ingen tröttdipp vid 16.00 som jag brukar. Det var ju skönt dock. Att ta kl 16.00 vet jag inget om. Eftersom jag inte vill påverka min sömn för då är det kört. Har haft svårt att hålla fokus idag och varit uttråkad och oengagerad.

Dag 16: Feber 37.4..inte ok. Hängig och så. Troligen sjuk. Inte något fel på doseringen..så fortsätter med 12mcg. Ändå varit aktiv fast jag varit hängig. Alvedon tog ju bort värken och drog ned tempen till 37.2 iaf. Hård i magen i morse men slapp att gå igen nu på kvällen.

Dag 16: Delade upp dosen idag.. 6+6 kl 10.00+15.00.. Ändå trött kl 17.00 .. Lite feberkänsla 37.1…ont i rumpan… Dålig i magen, diarré.. Konstigt.

Dag 17: Vaknade 05.00 så tog min 6:a då och sedan en kl 10.00 men efter frukost blev jag som en seg zombie, kanske för att jag var vaken 05.00-06.00 och trodde att det var kört med sömnen, men jag somnade om och vaknade av att jag blev bländad av solen, inte bra uppvaknade. Lite känningar i ögat! Stenhård i magen igen.. Så jag tror ändå att jag måste ta bort en smula på min 175:a…för det känns som om kolsyra killar mig och jag känner mig svullen under ögonen,fast det är jag inte, jag är ovanligt smal i ansiktet och i kroppen.. mkt sexig..och kantig.. men vad ska jag med det när jag ändå inte har energi att flina ens? Men idag ska jag läsa lite och ha egentid – så då kanske det ordnar upp sig… Efter 6 timmar har jag smått feber. 37.5 det är jättemkt för mig som alltid har 36.6 och så fryser jag mellan 17.00-22.00.. Nu tog jag 165mcg letrox. Känner mig deppig.. Jag tror jag jagar något som inte finns – symptomfri finns inte.. Varför tror jag att det någonsin skall vara bra? Jag har ju hashimoto. Min mage ville fuckaup igen och bli helt utsänd och det utan att jag ätit.. Så jag tog vinäger direkt. Igår dog jag nästan av smärta för jag vågade inte ta vinäger eftersom det kändes helt fel med svullen mage och smärta och man tror ju att man är sprängd med magsyra fast felet är att man igen har. Det gick över på tjugo minuter efter två tsk ekologisk äppelcider vinäger med moder. (fungerar ej annars)…

Dag 18: Planen är provtagning.. när började jag med dubbel dos? Mä…bara 8 dagar!! Det är ju ingenting!! Får avvakta en vecka till. Jösses…vad långsamt….Har läst att T4 nivåerna skall gå ner lite av T3 medicinen.. hur blir det då? Hmm..tur att det finns både svenska och utländska grupper jag är med i som kan detta mer än min doktor som tycker att inom referensen duger. Tror det blir provtagning imorgon ändå. Febern ökar ju… Men jag kan ju knappast gå till doktorn och säga att jag har feber med 37.5.. Men för mig är det feber..! Fast jag har inte ont i lederna..så det är något annat. Blodtryck är normalt. 110/68… Temp i morse 37.3..hade svettattack i natt… Men huvudet känns bättre med 165mcg. Ögonen bättre men ej hundra.

Dag 19: Tog 12mcg idag, var lite seg, feber lite hur som helst far mellan 37.1-37.8, väldigt konstigt, lite ont i halsen ibland någon minut då och då och det blev väl inte helt bra med maten idag, sov inte heller så bra då jag fick en svettattack mitt i natten igen, fattar noll. Värk i rumpan och lite stickningar i bröstet och konstig i vänster öga. 165mcg T4.. Var ledsen på kvällen på att jag inte tycker att T3 är någon mirakelkur och att jag kanske strävar efter något som inte finns: frisk!? Pigg!? Glad!? Nöjd!? Tacksam!? Vaknade i morse med ett trauma via brev – så dagen började inte särskilt bra. Kanske därför extra nere.. Tog lite extra himalayan salt…så ont i huvudet ju.

Dag 20: Tog 12+6 idag, var rätt så speedad och aktiv fram till 01.00 konstigt nog.. Tror ögat blev lite bättre med sista 6:an men jag vet inte riktigt.. har ju tagit 165mcg T4 nu i 3 dagar sovit konstigt, vaknar och har värk i skulderbladen. Pratade om planer om att göra maränger…

Dag 21: Tog 12+6 idag, är hängig men ändå vaken i huvudet fått mens på rätt dag och värken är än så länge inte fruktansvärd.. värk i mellan skulderbladen men mindre irritation i rumpan. Asså mina nerver får fan ge sig! Nu har det gått 3 veckor och jag är uppe på 18mcg T3 och nere på 165mcg T4. Känns ok men inte fantastiskt. Har mer ont i kroppen idag men det har jag ofta då jag har mens. Sov ok och ändrat min frukostrutin till risröra med grönsaker..st för omelett.. tror detta kanske är bättre för mig.. äter omeletten till tidig lunch sen…vilket gör att jag kanske äter 4 ggr om dagen.. det är ju fantastiskt i så fall.

Dag 22: Ont i huvudet men ok. Konstig i magen vår tvungen att gå 18.00 och det har aldrig hänt förut. Tog 12+6 idag som igår. Sover mer men det regnar så… Jag vet ej.

Dag 23: 12+6 ont i huvudet fram till 14.00 har bakat maränger. Gick mindre bra. Mår ok. Sov ok men vaknade sent, fast egentligen normalt 10.15..men jag vill ju helst vara vaken nio. Fryser som vanligt inifrån men var varm en stund före två. Tror inte jag hade feber igår eller idag. Lite konstig i magen. Men ej ont i rumpan. Min mens är konstig med sedan igår.. Blöder nästan inget. Det är ovanligt. MensDag tre idag och jag brukar ha 5 nu för tiden. Humöret ok. Lite hängig nu vid 17.00.. Det är mest huvudvärken som är störig. Hade lite ticks vid högra bröst när jag lutade åt vänster… En hel del faktiskt. Men inget som var läskigt…

Dag 24: Funderar på om 18mcg är för mkt för jag mår ej ok efter 17.00. Sover inte ok och har ont i huvudet när jag vaknar, har tagit 12mcg kl 10.00 och 6mcg kl 15.00 och alltid efter 6:an så krashar jag och mår illa och ont i huvudet. Tog salt i morse och då försvann huvudvärken men nu på eftermiddagen så hjälper inte salt. Har precis ätit också så det hjälper ju inte heller..dåligt väder javisst men va fan.. Känner inget i hjärtat så men ont i skallen, det enda som är bra nu är att jag inte har ont i rumpa.. men så fort jag får ont i huvudet så blir jag nere.. innan jag tog 6an mådde jag fan ok! Så jag skall testa ta hela 18 imorgon på en gång istället för detta med att dela upp dosen verkar inte fungerar för mig. Mensen denna gång var mer somden var förr, första 24 timmarna rejält och sedan 3 dagar ingenting nästan.. hade en dag mindre denna gång. Då jag ökat 1 dag senaste året.. 4 dagar är normalt för mig… så blev det denna gång.

Dag 25: Samma som igår så funderar på att ta prover imorgon, något är ju stört.. inte sovit ok, är varm och svettas på natten, håret är tjockt av salt, och jag måste duscha!

Dag 26: tog prov kl 09.00 utan stas. Fastande.

tsh 0.17 (0.27-4.2)
T4 1.9 (0.93-1.71)
T3 2.7 (2.0-4.4) ferritin 82

Tog 12 mcg T3 kl 09.30… Jag måste sänka T4, tog 100 idag nu kl 23.0…och så tar jag 150 imorgon. En sänkning på 12 typ. Det borde få mig inom referensen. Haft stenont i huvudet hela dagen. Men är nöjd med att veta att jag måste sänka lite. Men kommer vara missnöjd om röven kommer värka igen då jag inte känt av den på fyra dagar. Är virrig i huvudet och har inget tålamod och finner en ord. Hoppa det kommer skärpa sig nu också. Har även haft värk i öronen och naveln och konstig smärta på ovansida höger fot sedan några dagar. Matvägrat också.. Vill ingenting.

Dag 27: Sov bättre. Tog 12mcg nu kl 08.00.. Seg i skallen men mest nyvaken… Vaknat några ggr men troligen för att grannens barn firar jul. Är sjukt hungrig. 37.3 i temp. Tog 6mcg kl 13.00 och fick ont i huvudet tills jag hade ätit, liten mössa på huvudet, kände mig yr när jag öppnade kylskåpet och satte mig, typ som om mitt huvud gjorde 180graders lutning – sen var det inget mer med det.Mätte tempen igen och hade 36.7… ögonen känns överansträngda.. säkert bättre imorgon. Skriver ok idag och tror jag finner ord bättre. Är redo att plugga lite och skriva lite så – det är ju iaf ett framsteg. Musik är på också.

Jag var inne i Svenska SSK gruppen och de rekommenderades en sänkning på minst 25mcg, så jag tror jag börjar med att ta 125 ikväll, för att ha för lågt går bättre än att ha för lågt.. så jag trappar hellre upp sen i så fall.. eller så får jag ta 125/150..och kanske gå nertill 12 mcg T3 fast jag troligen måste upp på 25mcg om ngra månader. Men lite långsammare. Så ok…Vi får se, för sendrag och nervsmärta får avgöra hur det blir.

Dag 28: Varit drogad hela dagen. Jag vet ju att halveringstiden är lång på T4. Så det kommer ta en vecka. Igår tog jag 125 T4 och i morse 15mcg T3. Alltså jag delar en 25:tablett så det är svårt att säga hur mkt det blir. Planen var 18. Men den såg misstänksamt liten ut. Humöret är ok och lite stel i nacken och diarré så det är väl det som hänt nu med sänkningen av T4. Såg svullen ut i ansiktet med små ögon och allmänt ont i huvudet som ett band om huvudet. Ingen feber 36.7 när jag mätte. Tog T3 dosen väldigt tidigt för att det inte skulle krocka med kortisolet men jag hade ändå ont i skallen fram till 16.00.. Pigg? Nä!

Dag 29+30: …Vaknade och mådde betydligt bättre idag, inte sovit jättebra, och ont i axlarna, Igår bytte jag låda – alltså äter nu medicin letrox från en annan batch – om det är därför jag inte har ont i huvudet eller om T4 nivån sänkts nu på 3 dagar så jag kan nästan känna mig ok, vet jag ju inte 100%. Men så fort jag tog mina 125mcg igår kl 23.30 så kändes det som om min hjärna rätade ut sig och jag sov betydligt bättre. Jag tog 6mcg kl 10.00 av T3 och så nästa 6mcg kl 16.00. Det störde inte min sömn utan jag somnade som jag brukar, Har varit rätt aktiv för att vara jag… har aptit igen och fryser faktiskt inte på samma sätt längre fast det är betydligt kallare ute och inne nu. Däremot lite känslig kanske, blev lite ledsen av att en kompis till mig lät sur och det var ju rätt så onödigt att överreagera så, men jag reagerade med att bli tyst, istället för att börja gnälla och härmas.

Så just nu har jag 12mg per dag igen, men planen idag är att ta 12 så jag är uppe på 18 igen nu kl 16.00.. för annars sjunker ju min t4 för mkt och min t3 är ju fortfarande för låg. Hade ont i huvudet i perioder igår, inte hela tiden, utan någon timme vid 15.00 och sen vid 18.00 och seden kanske 20.00 men sen var det borta, och på morgonen så var jag huvudvärksfri.

Idag mest ont i axlarna och huvudet känns nästan ok, jag märker ju att det är något som inte är 100% men iaf inte stenont i skallen och det är ju skönt. SÅ jag tror detta kommer räta ut sig inom några dagar,det är betydligt bättre.

Dag 31: Tog 6mcg kl 06.00, 6mcg kl 12.00 och 6 mcg kl 18.00. Ont i axlarna och ont i skallen från 17.00 igen.. hade feber och låg på ca 37.3..blodtryck 100/65 puls 72, det är när huvudet börjar hetta som jag får ont i huvudet. Huvudvärken är inte ifrån axlarna, det är jag säker på! Tog 100mcg kl 23.30 då jag känner mig fräshare i skalen på 100mcg.

Dag 32: Vaknade och var hungrig.. ingen konstig känsel runt ögonen idag, och rätt ok i skallen fram till 14.00. Mindre ont i axlarna.. tog 6mcg kl 06.30 och 6mcg kl 12.00.. alltså huvudvärk två timmar senare andra tabletten.. var på provtagning också.. tror det gått en vecka! Jag menar jag har ju dragit ner T4 från 175 till 125, och var säker på att huvudvärken skulle gå bort.. och visst den är ju inte dygnet runt nu, men ändå.. tror kanske det är T3 tabletten ändå, att jag imorgon skall ta från en annan burk, annars så måste jag försöka byta sort till cytomel

Dag 33-34: Mår betydligt bättre nu, tar medicinen på kvällen tillsammans med letrox (T4). 100mcg letrox och 25mcg T4. Igår kände jag mig förvirrad eftersom jag inte hade någon huvudvärk och eg inget att klaga på,och blev lite depp över det, konstigt nog, det kändes som om hjärnan inte litade på ”detta” och kände sig misstänksam. Jag hade inte lust med något igår på nyårs afton, så kanske var det därför också eftersom vi inte hade några planer på att gå på restaurang och förgifta mig så att jag blir sjuk en vecka bara för att någon inte fattar hur noga det är med gluten och dolt gluten och kontaminerad produkter och korsallergier. Men idag så har jag ytters ont i armen och ytters ont i ryggen och lite ”kolsyra” känsla i vänster öga.. men det känns ändå som om jag är 98% ok. Något som är nytt är att jag måste på toa 5 ggr per dag och ibland bara rent vatten! Det är det nya som dykt upp. Känner mig inte lycklig eller så men iaf inte nere.. deppad igår eftersom ingen hörde av sig och frågade om jag skulle hänga med, det är ju trist men de tror ju att jag sitter fast med killen, men det gör jag ju inte. Sedan har ju killen min flera barn och har familjekänsla och jag påminns ju bara om att jag inte har någon, så det suger. Men det är döskönt med nytt år! Känns som om att starta om datorn och nu skall jag fan hitta rätt med medicinen och orka göra något också! Jag fryser inte idag fast det är askallt, inte ens när jag duschade eller efter.. men har liiiite feber.. igår hade jag 36.6 hela dagen idag har jag 37.2 igen..men det ger mig inte huvudvärk iaf..så det är lugnt.. känner mig också lite vätskefylld och tjock men det tror jag inte är sant eftersom jag ser mina armmuskler fast de känns som mashmellows. Det där är mest i mitt huvud bara. Och så rumpan då… för att ha gått på toa 8 ggr de senaste 24 timmarna så mår den utmärkt.. så min analsmärta är helt klart hormonorsakad!! Så nu är planen att fortsätta 100+25 och se vad som händer.. något lär hända då jag dragit ner T4 från 175.. hahaha!! Men vi får se, får jag värk så att jag inte kan gå så höjer jag gradvis till 125… planen är att ta prover varje måndag. Min t4 har sänks 0.07 bara senaste veckan så..det är ingen fara än! Och vad jag har förstått så skall T4 ligga i mitten av referensen när man medicinerar med T3. Om det gäller mig eller bara alla andra, vet jag såklart inte.

Dag 35: Ont i huvudet igen, men egentligen är ju det kanske inte så konstigt då jag äter 25mcg T3 nu. Går det efter hur det har gått förut så betyder det ju att jag måste sänka T4 mer, det är huvudvärk rakt över pannan. Annars är det mesta bra faktiskt.. det är riktigt skumt. Nu har jag ju tänkt att kontrollera T4 varje vecka – eftersom min ökar fast alla säger att den skall sjunka pga t3 medicinen. Men jag är aldrig som andra! Tro mig!

Dag 36: Igår tog jag 75mcg T4 och 25mcg T3, var lite trögt att somna, men iaf vaknade av magen eftersom jag har lite diaree så har jag ju lite ont längst ner (tjocktarmen), hade mer ont i armen och ont i nacken, hade också lite panik över att jag bara åt 75mcg igår och eftersom jag inte hade några konstiga symtom i ansiktet eller huvudvärk så tog jag 25mcg efter frukost. Så jag ändå ligger på 100mcg T4 /dag. Vet ej om mina joints spökar eller om de är lite ömma, därav beslutet att ta 100mcg ändå.. Har gått bra hela dagen. Jag är rätt pigg och varit ute ens sväng och är klar i skallen. Har t.o.m skrattat lite..

Försökt att googla runt i olika grupper för att fatta hur jag skall ligga till i mina värden, hur man nu ens kan jämföra sig med andra.. men ändå.. de påstår att med T4 vid kombinationsbehandling med T3, skall ligga i ”nedersta mellersta referensen” eller precis under. Och att T3 skall ligga så nära max som möjligt. Det skulle i mitt fall innebära:

T4 1,30-1,55 (min referens: 0.93-1.71)
T3 3,8-4,2 (min referens: 2.0-4.4)

Dag 37+38: Nu får vi se här..haft ont i skallen hela dagen, tog kvällens 25a kl 17.00 eftersom jag ska ta prover imorgon, så försöker hålla 14 timmars gapet, då gick huvudvärken över, det var weird, var Depp i två timmar sedan normal. Annars ok. Hade även halsont före 25an.

Dag 39:

Provsvar:
T4 1.03 (min referens: 0.93-1.71) – asså för lågt

T3 2.83 (min referens: 2.0-4.4) – asså för lågt

Så idag höjer jag T3 med 12mcg, eftersom de är långt till 4.4 och mitt mål är att ligga på ca 3.8, T4 sänker jag inte mer då den kanske sjunker av sig själv med tiden.. äter vid tillfället 75mcg av T4. Hade ju som sagt huvudvärk igår fram tills jag tog min T3, då gick det över på ca 40 min, idag så tog jag ju prover så jag tog medicinen kl 09.00 och kl 14.00, blev fortfarande varm kl 15.00-17.00 ca 37.6 grader men utan huvudvärk idag, men ändå jäkligt konstigt.. Är lite speedad idag…mest för att jag är nöjd med provsvaren…men så pass så att jag tog på mig gymkläderna och tränade 45min. Jag har inte tränat på 7 månader, på dagen! Och inget kändes konstigt där ..lyfte lika tungt och hade tålamod och fick en sväng av dopamin som sen gick över till hunger.. Och när någon frågar så mår jag utmärkt, hahaha, det har jag väl ej sagt på 15 år? Använder faktiskt andra ord än jag brukar och skriver mer fint och är mer engagerad. Det enda som är störigt nu är att jag får en värmepust genom kroppen så fort jag äter.. Men min kropp jobbar hårt med denna omställning..

Dag 40-41: Samma visa, inga direkta symptom förutom just hetta i pannan, har sökt runt och insett att jag nog skall höja båda lite nu.. så kommer börja med 100mcg T4 per dag och 50 mcg T3 per dag. Kände ingen direkt skillnad idag, kanske något bättre.. har hetta men inte deprimerad – som igår, var jag hettad och jättedepp.. hade temp på 37.6 igår och 37.3 idag… Sov bättre i natt, somnade sent men vaknade 09.00, så jag sov 7 timmar.. svettades inte under natten men får värmeattack när jag ätit.. äter jäkligt sällan men ändå.. Nu tänker jag inte höja T3 mer fören jag har kollat värdet på den igen. På Onsdag nästa vecka.. och jag skall ta 100 mcg och inte 75 nu på T4 medicinen ett tag, märker jag att det hjälper så kanske jag höjer om två veckor.. Men jag inser ju att detta är komplicerat då båda antagligen påverkar varandra, vilket gör det svårt.. men att höja, blev det iaf inte sämre av.. utan 5% bättre… lite tryck över sköldkörtel… men godkänt. Anledningen till att jag sänkte min T4-medicin var ju för att jag for utanför referensen och jag ville städa rT3. så nu börjar resan upp till rätt nivå.. mina ögon känns ok, axlar är ok, energi är ok, rumpan är ok, magen är 50/50..

Dag 42: Tog 50 T3 (30+20) och 125 T4.. somnade som en stock vaknade pigg 08.00..varit alert hela dagen och hade temp på 37.2 och 37.4.. gjort flera ärenden och har inget att gnälla på idag, jag är varm och tycker inte att det är allt. Visst, ibland har jag felfria dagar..så det är bara att vara tacksam.

Dag 43: Tog 50 T3 (25+25) och 125 T4.. somnade som en stock, sov ok och vaknade tidigt men somnade om och vaknade 09.00, jag var piggare första gången men ändå. Har inga ärenden idag så jag tänkte att jag kan nog sova om jag nu somnar om, vilket jag gjorde. Öm i rumpan idag eftersom jag var tvungen att gå igår kväll och gjorde illa mig. Onödigt och sjukt störigt då jag inte haft ont på flera veckor nu – så blir ju irritationen rätt stor. Lite varm känsla i pannan och allmänt så fryser jag inte.. Ingen värk och inget att nämna än så länge. Däremot var jag jättesvullen i ansiktet och näsan var typ dubbelt så stor före frukost, men det är jag ibland och det brukar räta ut sig efter varje måltid. Lite difus känsla i höger öga (nedre ögonlock)… men mindre än igår.

Dag 44-45: Tror jag är sjuk nu…ont i halsen på vänster sida av ssk och ont i vänster öra och ont i huvudet, sovit rätt mkt men när jag är vaken är jag rätt ok ändå, jag brukar kalla detta gräns-sjuk för jag är inte sjuk så att jag måste sova hela dygnet med feber och värk, utan bara lite av varje utan att det bryter ut.. Men jag tog 12mcg*4 igår fast planen var 12mcg *3 och det pga jag blev iskall och frös efter 19.00.. men under natten har jag svettats hela natten med porlande pärlsvett över hela kroppen..och efter frukost somnade jag igen. Tog även 125mcg T4…levt på alvedon hela dagarna så tempen har varit på 37.1..vad den hade varit utan vet jag inte, men jag hade ju 37.6 i förrgår.. Idag därmemot så har jag planen att stanna vid 3*12mcg, tog en i natt och en 12a vid 09.30 och skall ta sista delen vid 17.00 – och planen är ju att ta prover på torsdag eller fredag..men jag har ju haft huvudvärk i 5 veckor typ.. hade en paus med huvudvärk och sen kom det tillbaka men ändå inte på samma sätt, så jag kanske har varit halv förkyld ett tag? Jag har ju nyst varje dag i minst två veckor.. men eftersom det inte bryter ut ordentligt så vet jag ju inte vad som är vad. Dessutom har jag ju tränat för första gången på 7 månader, och rätt hårt, så jag kanske har inflammation i hela kroppen och att det kanske därför jag har feber? Jag är ju inte van… så det är som vanligt, bara att avvakta.. men jag tror ändå inte jag är helt ute och far just nu med 125 mcg T4 och 40 mcg T3.. blodtrycket är oförändrat, irriterande nog, då alla säger sig få högre blodtryck.. men inte jag. Jag är fortfarande på 104/68. Tog lite extra himalayan salt…så ont i huvudet ju.

Dag 46: 125+ 12*3 som de senaste dagarna.. sov väldigt bra.. men har tryck över halsen och i öronen, och hade 37.6 innan jag åt lunch kl 15.30.. tror det blev bättre efter lunchen.. också skumt.. men jag är ändå helt ok, ingen överskottsenergi kanske.. men ändå helt ok! Senaste dagarna har jag ju blivit påverkad av dålig energi och därmed mått sämre.. Magen är ok, men jag är rätt hård i magen nu.. känner ändå för att ta blodprov snart eftersom jag tror jag måste höja båda..tycker att halsen ser lite konstig ut också, typ som att strupen syns mer som ett tjockt rör.. igår var jag lite röd där..på ssk, menar jag..Hade sjukt ont i rygg och axlar igår men det är bättre idag.. tog en alvedon idag också, kanske det var därför jag mådde bättre efter 16.30.. haha…vi får fan se – som vanligt.. men det viktigaste för mig är att jag kan sova och att jag vill äta… och det fungerar ju, sen är ju livet allmänt tråkigt.. och vad gör man åt det?!

Dag 47: Provtagning..

tsh 0.076 (0.27-4.2)
T4 1.07 (0.93-1.71)
T3 3.6 (2.0-4.4)

Ärsh, vad fan e detta? T4 är lika hög ..låg.. fast jag ökat dosen med 40 mcg/dag, det låter ju helt sjukt. Den ska upp!! Så jag kommer börja med 150mcg T4 och 40mcg T4 per dag, vilket låter mer rimligt än 50 mcg T4 och 40 mcg T3..men något hände i början och jag tror mig undvikit RT3 iaf.. Så jag tror 150 är rimligt, då andra inte brukar få sänka sin T4 alls.. men min flög ju över taket.. Mår ok, faktiskt, idag, eg bättre för varje dag.. men ändå konstigt tycker jag. Men som vanligt har jag inget tålamod och jag jagar troligen något som inte finns. Och nu är jag förkyld också, och har mens, haft jätteont i halsen i natt och ont i skallen men inte samma som jag tjatat om i flera veckor nu.. hade 37.4 fast jag hade tagit alvedon.. så jag tror jag är en snorunge nu… Men jag har gjort det jag skall iaf..

En del i min grupp tycker det är onödigt och för tidigt att ta prover varannan vecka för att de påstår att inget hinner ändras, men det är ju inte sant.. eftersom min T4 ändrades från över taket till mittersta referensen å bara 12 dagar.. labbet har t.o.m gjort om proverna eftersom de var så konstiga men kom fram till samma.. Så dessa ider om att vänta och att det går långsamt, gäller iaf inte mig… Nu verkar det ändå som att det går fort ner, men långsamt upp eftersom min T3 tablett antagligen lägger sig i. SÅÅÅ JÄVLA tråkigt att vara sjuk när jag nyss började träna och hade tänkt att gå en gång denna vecka också.. men det är väl just därför jag är sjuk… massa nya bakterier på gymmet som jag inte är van vid längre. Jag är ju sjuk så jag har ju ont i halsen, näsan, öronen och konstig i vänster öga och lite ledvärk.. Men det har iaf inget med T3 att göra.

Dag 48-49: 150+12*3… Känt mig mer aktiv och levande fast jag är förkyld med ont i näsa hals och i huvudet.

Dag 50: Sjuk, influensa och varit utan sömn så mår as dåligt hela dagen och blev nattad för en eftermiddagsnap… Det hjälpte faktiskt.. fått lite hjärtrusning efter frukost, vet inte om det var för att jag inte hade sovit eller för att jag fick näring efter 15 timmar utan mat, men det har hänt två ggr nu.. men inte efter lunch eller middag, kaffe eller något.. utan bara efter frukost… är fortfarande het över pannan men ingen huvudvärk nu.. och halsen är bättre.. men nu är det nog mest förkylningen än just upptrappningen kanske.. Tog 150 T4, 3*12 T3..

Dag 51: Samma hjärtrus efter frukost men det dämpades efter kaffet.. mätte pulsen igår och idag och det låg på 80, fast jag oftast ligger på 55-65… låg på 65 senare på dagen, så det där vet jag inte vad det är.. misstänker kaviar.. LOL.. för båda dagarna har jag inte bara ätit ägg, utan kokt ägg med kaviar..och det är nytt.. imorgon skall jag göra normal omelett och se om det uteblir… Tog 150 T4, 3*12 T3…. är friskare idag så var t.o.m på gymmet… strechade också så jag kanske kan gå imorgon…LOL

När jag inte sovit djupt är katastrof! Jag är sååå känslig för stress då och tror jag skall avliva inom några sekunder, men har lärt mig att gå och lägga mig igen, och sover alltid timmar och vaknar betydligt bättre. Jag kan inte sova på dagen om jag inte är sjuk. Tillsammans med hjärtruset var det inte trevligt och jag blir mer stressad.. poop.

Medicinmässigt känns det bättre nu.. klarade influensan bättre än väntat.. för jag tog inget vaccin detta år.. missade det. Har sovit ok varannan natt och helt omöjligt varannan natt, jag kommer inte ner i sömn och tror att jag är vaken hela tiden.. är helt grå då och ser skräckinjagande ut.. hörde jag.. pfff..

Dag 52: Frisk idag och har bara pytte ont i halsen men känner mig ok… hade högre puls efter maten idag också men inte så att jag märkte det utan bara att pulsmätaren sade det, alltså inget obehag.. Åt ej ägg eller kaviar idag. Tog 150 T4, 3*12 T3… sov ok idag men hade lite mardrömmar.. men ok..Hoppas verkligen jag hittat min dos nu..

Dag 53: Råkade sova utan att vakna på morgonen för morgon dosen, men tar som vanligt med 6 timmar emellan, Tog 150 T4, 3*12 T3, men när jag tar kl 09.00 så blir jag genast surare under dagen.. Så jag vill ju helst ta första dosen vid 06.00.. men men, skönt att få sova 8 timmar i sträck… Seg efter träningen i går också och har inget direkt tålamod.. är ostresstålig och klarar inte av politiskt tjat kl 09.00… eller kl 23.00 utan ska det tjatas så borde det ske vid 17.00-19.00 så jag inte får panikångestattack och nästan dör.. annars inga direkt symptom på att något skulle vara fel. Och gick inte min tarm sönder i morse så kommer den troligen inte göra det sen heller, åt ju både kalvkött och köttfärs igår..och blev hårt imagen..som brukar ge mig smärta i flera veckor.. men jag klarade mig! Tack för det!

Dag 54: Hård i magen idag med men överlevde… runt 14.00 får jag ont i huvudet.. antagligen hungrig..äter rätt dåligt för att träna också..annars utmärkt faktiskt. Sov ok, ingen träningsvärk, vilket är weird som vanligt, Tog 150 T4, 3*12 T3.

Dag 55-56: Tog 150 T4, 3*10 T3. Är förkyld igen.. så har väl inget att rapportera nu, men detta med min feber och hårdare hjärtslag (så att jag märker dem och en puls på 80) tror jag kommer då det närmar sig att ta nästa dos av T3.. för efter 90min efter att jag tagit mer t3 så går det över.. så jag vet inte.. kanske ska dela upp det så jag tar det 4ggr om dagen, om inte 5.. för det är ju alltid timme 5-6 som jag får febertopp.. det är ju inte så att jag märker det lika mkt nu som förut eftersom jag även fick huvudvärk då.. men det kanske ändå är bättre..men detta är ju bara en teori jag har just nu.. känner inte att dosen är fel, utan det känns rätt.. så jag kommer avvakta med provtagning.. magen är ok,musklerna var ju ömma igen eftersom jag är förkyld igen efter att ha varit på gymmet igen.. Andra får ju också dippar när de anser att T3 gått ”ur kroppen”.. även om det inte gör det helt då man äter T3 på heltid.. men jag fått bara detta med varm panna och en temp på 37.4.. och det är ju alltid vid 15.00 då jag ska ta nästa dos… och igen vid 21.00 vid sista dosen.. Sover ok också.. inte mkt att gnälla på.. men bara förvånad över att jag blivit sjuk 3 ggr nu på dessa 55 dagar.. trodde immunförsvaret skulle vara bättre.. inte sämre.

Dag 57-58: Förkyld så inget att rapportera här.. tar medicin som vanligt, men skall påbörja antibiotika nu så då spårar jag väl ur ett tag.. men eftersom det känns ok nu så kommer jag inte uppdatera fören nästa provtagning..ca 29/2-2020 (just det skott-år)… om inget skumt händer innan dess. Eftersom jag är sjuk så är ju vare sig balans eller koncentration ok och då borde man inte vara i trafiken 😉

Dag 60-70: Äter 150 + 6*5mcg T3 nu ..kl 23.00 ,06.00, 10.00, 15.00 och 18.00-typ.. fungerar bättre tror jag, inte så att jag märker att jag är varm om pannan nu för tiden.. så det är troligen bra.. sjukt tråkigt att behöva pilla så pass mkt och alltid ha med sig medicin var jag än går.. men ändå.. inga biverkningar nu och tänkte ta nya prover om ca 10 dagar.. är frisk och psyket är väl lite labilt just nu och blir lite irriterad men jag har mens nu också så ..det var ej så när jag inte hade mens.. så det är nog bara PMS… Inget som är T3-grej iaf.. pulsen är mellan 65-80 vid vila och det är ju skumt.. kan ha suttit i soffan i 2 timmar men ändå ha en puls på 80. Men det är inget som stör längre.. kanske är stressad just nu också och då ökar pulsen tror jag.. så lägger ingen större vikt vid det just nu.

Dag 75: 17/2

Provtagning..

tsh 0.136 (0.27-4.2)
T4 1.32 (0.93-1.71)
T3 3.25 (2.0-4.4)

mår inte ok, och nu helt plötsligt så mådde jag bättre utav att min burk tog slut och att jag öppnade en ny med T3. Mådde utmärkt men nu två dagar senare mår jag skit igen. Huvudvärk och feber. Men upptäckte nu att jag KAN ha tagit helt fel T4 dos i minst tio dagar.. Inte varje dag men tillräckligt många dagar för att må apa för när jag läser mitt egen blogg här så hade jag mer värk i skallen när jag åt lägre dos T4 och kanske att det inte syns på blodprovet i förrgår. Jävla handhavande fel .. Hoppas jag för idag var en riktigt dålig dag.

Dag 79: Har huvudvärk men ändå bättre men ändå inte.. tar nu 6+6+6+6..och 150 T4..skall träffa Doktorn imorgon men vet inte vad det kommer ge eftersom mina provsvar kanske inte är rätt om jag nu råkat bara äta 100mcg T4 vissa dagar de senaste 12 dagarna.. tog en Treo också men det hjälpte typ inte..  sovit utmärkt men ändå inte ok, dåligt väder dödar mig med men inte så här..är inte sur eller ledsen idag kanske, men är ändå jäkligt trött på allt skit detta med medicin och hashimoto innebär.. att man aldrig vet varför saker och ting händer.. vet bara att igår blev jag förgiftad av dåliga avgaser vid flera gånger så jag fick stopp i lungorna.. och sen helt väck hela dagen bara för det… har puffat…lite astma-slem på kvällen.. trodde att ta små doser skulle hålla undan värmen om pannan men det verkar inte bli någon skillnad… vad ska jag göra? Byta låda igen bara för skoj skull?

Dag 80: Vet inte vad som står på om jag börjar bli förkyld eller varför jag har ont i skallen, och jag har noll tålamod så jag tog en T3 tablett från en annan batch och mår såklart helt annorlunda men inte bra. Har ”hjälm”på mig och känner mig utanför min kropp, varit lite öm-varning i ändtarmen igen men det försvinner så fort jag är uppe i 18 mcg T3 per dag.  Jag döööör om jag skall ha smärta igen..har läst min egen blogg igen och kommit fram till att huvudvärken kom när jag ökade T3 från 12 till 18 och typ varit sedan dess.. Min T4 steg ju utanför referensen så den trappar jag ju upp igen men den skall kanske lite mer upp… då ingen annan får ändra sin T4 dos så kanske jag skall tillbaka dit jag alltid varit.. jag har känt mig bortdomnade i ansiktet och svullen i ansiktet och utanför min egen kropp.. Jag åt ju även antibiotika för två veckor sedan så det kanske också spelar in så jag vågar inte joxa för mkt.. men jag har inget tålamod längre då jag inte litar på batcherna!! Jag mår annorlunda vid varje batchbyte.. är det verkligen meningen att det ska vara så? Nu äter jag dessutom från 3 olika burkar då jag tar 100+75 i T4 och en tablett från T3, så nu kommer jag aldrig veta vilken det är som jävlas med mig. Så ibland byter jag ut alla bara för det… det hjälper oftast! Men nu kom huvudvärken tillbaka fast den har varit borta i 2-3v..och jag tror jag nu äter en batch som jag åt förut.. *suck och gråt* Måste jag skriva upp batcherna också så jag ser ett mönster? Eller bara byta ut den? Idag är bättre än igår men sämre på ett annat sätt eftersom jag ändå skrattade igår och idag orkar jag inte.. jag somnade 22.00 igår och vaknade 10.00.. det är fan inte normalt heller… men många är sjuka nu så jag kanske har en mini-influensa? Fast igår hade jag 37.1 som max i temp, fast själva pannan känns som 38.00 när man tar på den fast jag frös om kroppen.. men inte under natten, då kände jag mig varm… Detta med ”optimala värden” känns som om det inte stämmer på mig 😦 eller så är jag bara inte där än och därav så är det inte bra än… hur fan ska jag veta?

Dag 81: Tog 175mcg T4 när jag skulle sova kl 23.30 och 6mcg T3 och sedan tog jag 6 mcg T3 kl 10.00, kl elva hade jag ont i skallen fram till 13.30 typ..och 37.2 i feber..efter kaffet blev det bättre..och det har jag känt förut.. jag är ingen mega kaffedrickare men det känns som det ändå blir 50% bättre då.  Nu är det ju meningen att jag skall ta 6 mcg kl 15.00 och 6 mcg kl 18.00 då jag försöker ligga på ca25 mcg/dag (en delad 25a på 4)…brukar även tycka att livet blir bättre med en halv tsk rent socker.. LOL..det har jag nog skrivit förut men det var bara under en period. Vet ej vad det är..vet ju att mitt långtidssocker är lågt.. under referensen..sov ok men massa mardrömmar nu senaste dagarna.. har tryck i öronen också nu…och nyser en gång om dagen och hostar 2 ggr per dag.. så jag vet inte..det kanske är pollen? Mixtrar just nu bara med T4 då den ser låg ut.. fast folk säger att ”det spelar ingen roll” vad den ligger på men gärna i nedre referensen, men ju lägre jag är..desto mer ont i huvudet har jag.. Så, måste gå efter det… annars får jag väl sänka igen om 6v… rumpan hotade lite under natten men det är ingen smärta, bara en underlig känsla och att ”jag vet att jag har” en..och det är tragiskt.

Dag 82-82: Samma visa.. 175 och 6*4 T3.. men ändå förbannat ont i skallen ca 90 min efter att jag tagit T3..hade ont i kroppen igår men inte idag.. så jag vet inte.. 37,3 i temp och vill inte äta.. sovit utmärkt dock..så det är liksom som alltid 50/50 och man är nöjd med vissa saker men inte andra.. Det är ju så sjukt detta att man ibland har utmärkta dagar och jag äter ju typ samma varje dag så det är ju inte därför.. mkt förstörs av dålig sömn, men herre guuud… känns som man inte kan planera något och tack gode gud att alvedon just nu hjälper… har ju varit inne på om det är pollen.. men min kortinsonkur är ju typ snart slut.. gjort hälften av dagarna och tyckte det var superbra första dagen (psykosomatiskt, troligen) och sen samma skit igen… jag har fan inte tålamod längre!

Dag 83: Jösses vilken skillnad det är av att dra ner T4 bara en dag.. känns som jag kan andas helt plötsligt.. men sen brukar det ändå skita sig.. då det ändå är för lågt i slut enden.. åt idag 125mcg T4 och 25/4 T3…kände av hjärtat efter att ha dragit runt påmatkassar men det är ju ändå normalt.. så brukar jag dock ej ha då jag alltid kunnat träna som en maniak och inte ens ändra puls.. LOL.. så nu ska jag försöka ha tåla mot med detta.. inte direkt ont i kroppen heller.. och det är ju skönt med en dags semester från helvetet. Sov även utmärkt.

Dag 84: Idag så var det inte lika sensationellt.. ont i huvudet men normalt blodtryck iaf.. deppad och nedstämd och stressad…

Dag 85: Tog 125 T4 Letrox och 25mcg T3… och har ont i huvudet och känns som lite febertopp men troligen inte.. blodtryck 117/70 som är betydligt högre men ändå normalt, men jag känner ju att det dunkar på ordentligt och det är ju troligen därför jag också har ont i huvudet,,,men som sagt det är ju inte 140/92 iaf… så troligen var det T4 som var för hög, och att jag skall ligga i nedre referens av T4 vid kombinationsbehandling. Jag är aktiv trots huvudvärk.. Jag pratar ovanligt mkt idag också – men orkar ej ta någon huvudvärkstablett…

Dag 86: Tog 125 T4 och 25mcg T3…inte ont i skallen än! Vaknade tidigt.. blodtryck 107/70 puls 82 efter frukost… känner mig lite förvirrad pga avsaknaden av huvudvärken.. asså den är ju inte 100% borta kanske..men ändå! Slängde ut himalayan pink salt igår ju..vad hände nu?

Dag 100: Måste avskriva många av ovan konstiga symptom till himalayan salt faktiskt.. har slutat upp med det helt och har inte många symptom kvar nu.. så FUCK! Äter för tillfället 125 mcgT4 och 37mcg T3. Mår ovanligt ok.. nu. Fortfarande lite men efter mitt trauma med himalayan salt då…ursh! Harnormalt blodtryck nu bara för det.. 95/65 puls 65.. det andra var saltet och troligen mögel och radioaktiv förgiftning.. Plugga på!!

 

liothyronine-t3-sodium-uni-pharma