Dålig lever utan att dricka alkohol

Asså man kan få höga levervärden utan att ha fettlever eller vara alkoholist, utan har man hypotyreos så kan man få det av det eller så kan högt ferritin också ge höga levervärden. Högt ASAT högt ALAT kan rensat med något som heter Choline / Kolin på svenska, det är B4 och det har hjälpt mig till att hamna i mitten av referensen av asat/alat värderna. Det är ett kosttillskott som ingen läkare godkänner såklart – eftersom det hjälper!! Då Läkare vill att vi ska fortsätta vara sjuka annars tjänar de inte sin bonus.

Jag hade höga levervärden utan orsak (massa tester och ultraljud gjordes) – jag dricker inte och jag har ej Hepatit C eller något förutom just hashimoto. Efter bara 1 månad med dagligt intag av 250mg kolin på morgonen så var jag inom referensen!

Jag var schysst och frågade min läkare innan jag började -men hon sade att hon kan inte rekommendera tillskott (det förstår jag då hon säljer medicin)…  men hon frågade inte varför min lever var helt normal och varit normal i 2 år nu.. fast jag har ju upplyst henne om att jag faktiskt äter kolin dagligen och kommer fortsätta med det.  Kanske därför hon inte frågar.. och inte fan har hon lärt sig något heller – utan kommer utsätta andra patienter för allt möjligt.

En dålig lever är jääävligt dåligt!!