Migrän

Alltså jag har haft migrän spikar tillsammans med första mensdagen ibland, men nu har jag haft blixtrar i huvudet i över en vecka.. tillsammans med den där kalla blöta känslan.. när jag vaknar på morgonen efter att ha sovit bra och lyfter på huvudet för att gå upp så blixtrar det i pannan, när jag sen duschar så blixtrar det också när jag tvättar håret.. och sen kommer det lite hur som helst under dagen..

Jag vet att det är Covid-19 skräck och ingen vet vad man ska leva på ekonomiskt.. så det kanske är därför.. men wtf!

Jag har inte uttalad värk i axlar eller nacke som jag hade för två veckor sedan.. men kanske lite.. men mkt lite bara… har också haft terror från fjärrvärmepumpen så det kanske är därför? Ljudterror som satt min hjärna ur spel? Men när skall det gå över då? De har ju bytt pump nu!

Det gör satans ont i alla fall.. en 15-20 på en skala 1-10.. och så tar det i som fan i sista blixten och så håller den ut och domnar iväg sen.. sjukt störigt…

Jag fick utskrivet naproxen men ingen orsak till varför det ens håller på fast jag har förklarat precis allt som hänt sista 6 månaderna..

Jaha..symptom-behandling.

Men jag var på massage och var helt migränfri dagen efter men sen kom det tillbaka så jag bad min vän att knåda mina axlar fast jag egentligen inte har ont där och jäääklar vad det skakade om i huvudet. Kändes som tandlossning mitt i huvudet och att allt rörde sig, så jag inser nu att min ”vatten känsla” är alltså någon nerv som jävlas i nacken /axeln på mig, jag är stenhård på ett ställe om kvällarna.. men hur mkt jag än själv har knådat den så har jag inte fått någon reaktion förrän min vän nöt och knådade det hårdaste hen kunde.. Och jag äter alvedon nu istället för treo som faktiskt hjälpte lite. så nu är det iaf betydlig bättre.. sover med jumper med krage på kvällen eftersom det troligen är kallraset från väggarna som gör att jag är helt stel.. och får migrän och känsla av att jag har hjärntumör.. och att det rinner vatten i hela skallen.. suck.

Men tur att det inte är något annat, men hur jag skall lösa detta vet jag inte.. värme och rörelse.. Men nu är jag lite inne på om det är allergi… eftersom jag nu testat ceratizin i två dagar och det är betydligt bättre.. och jag har ju förgiftat mig själv – det vet jag ju.. jag har ju inte velat proppa i mig massa konstiga läkemedel för att jag vill att kroppen skall städa själv.. men det händer ju typ inget.. jag tog lite nässpray och allergimedicin och sov bra för en gång skull.. sedan vet jag ju att det tar 5-7 dagar innan man har full effekt av allergimedicinen men jag överlever ju nu iaf.. inte lika hängig av depression…men är fortfarande kall i skallen och småvärk, men inte så att jag blir helt handikappad iaf..

Så jag försöker att ha tålamod igen nu… aldrig mer Himalayan salt med mögelsporer, radon och kvicksilver tack!

Frågan är varför kortisonkuren inte hjälpte ett smack.. fast det kanske den gjorde, det var ju helt katastrof innan.