Övermedicinerad T3

För hög dos av T3 – eller vad är det som håller på med min skalle!?

T3 för hög dos, överdos av T3

Nu har jag uteslutit kalciumbrist eftersom det inte gav ngn större skillnad på min enorma huvudvärk. Jag har andra övermedicinerings symptom, så som ryck och nervryck i ansiktet och öga och konstig känsla i naveln och i min böld i ljumsken och konstig känsla i tänderna och lite blod när jag borstade, det kommer alltid när jag äter för mkt medicin. Men eftersom jag har två mediciner nu så vet jag ju inte vad som gör vad. För enligt mina prover så har jag för låg dos av båda. Men jag vet ju hur det kändes med att börja med T3 med en låg dos på 6, 12, 18 och då larmade jag inte huvudvärk. Det kom ju sedan.. Idag så tog jag ingen T3 bara för det och nu bränns det mer i skallen än att det vattnas och värker.. men det värker periodvis, jag har fortfarande energi och så, men fryser men min temp är på 36.8 kl 16.00 så det är helt ok.. jag är inte trött, men öm på huvudet och i skallen ovanför hypofysen så som jag tjatat om att det känns som om den skall sprängas fast jag eg inte kan känna den! De senaste månaderna har varit ett jävla helvete så jag måste börja här nu, för jag hade inte ont i huvudet före T3.. jag tänkte börja om sen.. börja med 6 mcg/dag och sedan hitta var jag skall ligga, att min andra nervsmärta inte kommer tillbaka för den var lika outhärdlig och enda orsak till att jag ens började med T3.. Nä inte enda, för att ha T3 i kroppen gör att jag är mer vaken, sover bättre och är mig själv mer.. förutom sista veckorna här då jag har sovit middag 3 timmar på eftermiddagen mer regäl huvudvärk… känt mig trasig och i forumen och online så har jag ju för låga värden! Men jag är väl inte som andra helt enkelt… jag kräver inte att det ska vara perfekt, men att ha konstant smärta på över tio är inte ok! Jag vet ju inte vad som har hänt i min skalle…men den kändes svullen och det rann vatten över allt i skallen precis under hjässan.. öm hud som flyttade sig dag för dag..  en iskall spik som någon spikat rakt ner i hypofysen..

Asså vad har jag ställt till med? Jag undrar om det skulle synas på någon magnetröntgen.. men vad gör det nu när jag skall fasa ut T3? Måtte jag läka! Tänk om jag inte gör det.. jag har inte hittat något smärtstillande som hjälper.. antihistamin hjälpte lite så jag trodde jag var pollenförgiftad..men det tror jag inte längre helt säkert då det går fram och tillbaka…även om jag även har pollenkänningar utöver detta helvete… Nu ska jag försöka ha tålamod att stå ut och tro på att detta ska ge sig… as konstigt är det.. pratade med en online-doktor som gav mig migränmedicin.. som inte tyckte det var fel på min medicinering.. T3 på 3.3 med referensvärde 2.0-4.4... Före medicinering hade jag 1.8 Så jag vet inte..  känns som när jag tar min dos så slår jag i taket och min hjärna håller på att brinna upp… Fast jag har inget påverkad syn/hörsel/motorik eller något just nu men det hade jag förra månaden och hög puls och småfeber och mådde allmänt apa.. för varje vecka är det liiiite bättre.. fattar noll… megakonstigt.

Nu är det ju så att man kan få alla möjliga biverkningar av dåliga batcher så hur skall jag veta vad som är vad? Nu har jag bytt låda (igen) och det är betydligt bättre.. SKA DET VARA SÅ HÄR? Att man varannan månad skall tro att man fått en hjärntumör?

Nu ska jag ju inte säga att det är just T3 som spökar då jag även dragit ner T4 med en flisa.. tog nya prover igår och låg på 17 med en referens mellan 12-22.. och T3 låg på 4.7 med en referens mellan 3.5-6.3… och om T4 ligger så där högt fast T3 -medicinen pressat ner T4-värdet (så som den gör) så är jag förmodligen övermedicinerad på T4… men jag behöver fortfarande allergimedicin för att få bort vattenkänslan ur skallen.. jag vet inte varför det är lite bättre.. men det är bättre.. är det dos-ändring eller bara att tiden har gått ifrån vad än som hände för 8 v sedan vet jag inte.. Jag byter ju låda T3 varje månad då de är 30 tabletter i den och jag tror jag byter låda var 3e vecka i så fall.. fattar jag inte att det inte blev bättre redan förra bytet om det nu är batchen.. men visst, kunde ju ha varit samma batch.. nu har jag bara olika i lådan hemma och det känns ju som rysk roulette.. =(

Varför är inte batcherna rena och med rätt dos?!!!!

Jag kan fortfarande ha blivit biten av ett djur och fått en inflammation i skallen… ahhahahahahha…fuck you!