Deprimerad

Nu är det ju som det är med omvärlden men att inte veta vad som egentligen har påverkat mig är jättesvårt att hantera. Jag har skyllt på allt möjligt.. självklart på mitt huvud av att det känns konstigt och kallt och blött ibland… det kommer troligen från nacken eftersom massage en gång i veckan lättar det mer och mer.. och det blir värre om jag står lite uppochned och håller på eller höjer axlarna för mkt som man gärna gör när man är stressad..

Dessutom har jag ju märkt att jag har mycket svårare att skriva och att skriva för hand och att hitta rätt ord när jag pratar.. jag har tänkt att det var säkert för att jag fick panikångest attack i förrgår. Så jag skulle trösta mig med en skopa glass, en glass jag har kunnat äta de senaste 5 åren som glutenallergiker.. dessutom har jag unnat mig denna glass i flera veckor.. jag har säkert ätit 1 dl per dag i 14 dagar kanske… lol…och i förrgår så tänkte jag att jag skulle ta en skopa till… men det var en ny förpackning nu och konsistensen var konstig.. det känns fan som mjöl på min tunga! Hur är det ens möjligt? Så jag vände på boxen och läste innehållsförteckningen och javisst, det står ju VETEMJÖL.. på italienska.. inte på Svenska..va fan står det för ”farina”..fick använda google translate såklart..MÄ! När jag läst klart så började det killa i munnen och mina läppar blev bedövade och jag hade ont i magen i ca 30 timmar.. detta var ju en konstig batch och mjölet står nästan sist.. så de andra lådorna jag smockat i mig måste ha varit extremt lite.. för då märkte jag inte att jag blev bedövad i ansiktet.. däremot har jag ju undrat varför jag är så svullen i hela kroppen och varför jag helt plötsligt är djupt deprimerad. Jag har ju inte varit LITE nedstämd utan helt enkelt velat dö och ge upp på livet helt…

Bara vetskapen av att jag nu vet att jag fått i mig mjöl gör mig lättare till sinnet och jag är inte lika sammanbiten.. jag ser att axlarna börjar komma fram..och att jag ser att mina fötter åter börjar ta form.. så dessa vatten-KG jag gått upp nu är ju väck om några dagar.. Men varför är det mjöl i mjukglass/kulglass? Hur kul är det!?!?! Jävligt onödigt.. och om de ändrar receptet borde det stå VETEEEEEEEEEE på framsidan, för jag har ju faktiskt läst på denna låda varje år och det har aldrig stått vetemjöl förut..

Jag vet inte vad det är som händer med mig egentligen förutom att jag blir dö-deprimerad.. jag har blivit långsammare i mina rörelser men inte värk i leder och så än, men det hade säkert kommit när jag lagrat på mig mer gluten i kroppen.. det sätter sig helt klart på pysket snabbt som fan för jag deppar ihop utan att fatta varför inom 15 minuter.. det går snabbare tror jag än själva pirr och kill i ansiktet och smärtan i magen kommer efter 40 min…så jävla sorgligt.. så nu vågar jag inte äta glass mer igen och utelsutit allt godis förutom den äckliga tobleronen.. stack för det då livsmedelsverket!

Men nu vet jag ju att jag kommer bli piggare och kanske t.o.m att huvudet städar upp sig – jag har hört av andra att gluten fått dem att känna som om de har kallt vatten i huvudet.

Det är så sjuk känsla så jag vet inte vad jag skall ta mig till om det kommer bestå.. för jag har haft detta sedan 8 mars! Nu måste allt gluten bort..så det blir frukt hädanefter och hembakade biskvier.. sedan får jag vara nöjd.. tydligen.. med livet. Men då i mars åt jag Lays saltade chips och haribo-rulle och glass och japp/mars – alla påstådda glutenfria.. men allt det där tillsammans blev inte bra… Idag drack jag kaffe och blev helt numb i käften igen, tror ju mer på den där förbannade burk-mjölken än just kaffet men nu har jag ju googlat fram att kaffe är en korsallergi till gluten.. så tack som fan för det! Så nu är jag helt bränd och kall i skallen igen fast det var helt fantastiskt lugnt före kl 13.00.. Så jävla onödigt! Jag märkte det ju direkt på första klunken, men inte fan slutade jag dricka den! Wäääääääääääääääää!!! Ny dag imorgon och skall fan inte dricka kaffe då! Té vet ju att det inte går..om det inte kokta på gröna blad (färskt)! Det är ju sällsynt dock..Ursh!.. Apelsinjuice då? Färsk!? haha.. men det är ju inte kaffe!

Har märkt att jag blir allergisk på vissa ställen bara.. men på andra ställen så fungerar kaffe bra. Så jag misstänker ändå mjölken.. en del har ju burkmjölk från Lidl och den innehållsförteckningen är ju för lång för att vara äkta mjölk.

Vaknade imorse men hade fortfarande ”huvudvärk” och det har inte varit stabilt utan fram och tillbaka.. jag var sjukt stressad vid 13.00 och det kanske kändes lite blötare då och bara för det så tog jag min lite kaffe turk..

Imorgon tänker jag utesluta majsmjöl. Jag bakade mina första naan-bröd 28 mars och jag vet om att huvudvärken var långt innan.. från 8e mars så det borde inte vara det, men jag skall ändå prova och se om jag kan bli lite mer normal… nu drack jag ju kaffe turk och det har jag aldrig reagerat på har jag tyckt… fast jag har ju läst att både ägg, majsprodukter och kaffe är korsallergi till gluten.. *blä*

Jag önskar verkligen att mitt huvud kunde vara mer tydlig med att det är allergi, eller att det är stress, eller att det är nacken!.. eller blodsocker….

Nu en vecka senare är ju the mood bättre… och jag har tagit blodprov för allergi för att se om det är majs, mandel, jordnötter eller mögel eller ägg som jag inte tål.. sådant jag ätit extra av senaste perioden… Men själva vetepåverkan har nog lämnat kroppen nu.. huvudet är något bättre.. blev bättre av allergitabletter första dagarna.. men sedan ingen vidare skillnad.. men ändå skillnad från mars!

Asså jag ville dö! Av GLASS! =( Hur många självmord kommer från veteallergi/intolerant?Jag gav upp!! Jag grät som en bebis och orkade inte mer.. det var ju bara att jag gav upp och tog en ångestdämpande tablett som jag fick tänka igenom vad som hänt sista veckan! Och det var ju glassen som bytt recept! Som gjorde mig helt knäckt! Ursh.