Jag är sjuk i huvudet

Jag har nu insett att detta med Corona, karantän och att inte veta vad som skall hända med livet har knäckt mig. Det har knäckt min hjärna så pass så att jag har stenont i skallen och det känns som om det rinner vatten ner för pannan och som en hård kall spik eller sten och ibland en brännande känsla så som om någon har slitit håret av mig på hjässan. Och det blir sämre vid nyheter och dåliga nyheter och vid massa måsten som man inte har kontroll över.. jag blir helt skakig i kroppen nu för tiden för att skicka in deklarationen och då blir jag även helt kall i huvudet och det krampar och det känns som en stor sten i skallen, är det migrän? Det kommer vid stress, och olika stress… det kan vara världens banalaste grej så slår det bara till.. för några dagar sen hade jag lite ont i magen och toan var upptagen och jag fick råpanik, men inte panik egentligen utan bara att krampen kom tillbaka och jag fattade ingenting, jag vara ju bara bajsnödig.. fast akut då… sen håller denna förbannade kramp på i 34 timmar… xanax hjälper till 25% kanske.. men den gör mig så trött på morgonen så jag vill inte ha den om det inte är akut, att få panik för att gå på toa är inte akut…. men det gör såååå ont.. och jag har ju haft detta helvete sedan 8 mars..

Idag blev det lika dant, men jag bestämde mig för att ta en paus och dricka lite, ta en banan och berätta för min vän att jag tål fan ingenting! Detta konstaterande och att veta vad som triggade mig får det att släppa lite.. men det är helt sanslöst – och jag ser ju inget slut på det här.. sedan ser jag bekymrad ut resten av dagen.. så jävla onödigt..

Men att typ veta att det är STRESS och inte cancer …är ju en trygghet.. men det är ju inget jag vet men vad jag googlat fram så känner man ej tumörer i huvudet..och ingenting annat är ju påverkat… men att smittan drar runt landet/världen och att folk inte har något folkvett alls är skrämmande.. för någon som varit skrämd sedan barnsben… jag pallar inte. Min PTSD är på max och jag kommer inte orka med värre än vad det är nu… Egentligen bryr jag mig inte om Covid19 men all denna ovishet tär stenhårt på mig.. det är verkligen hemskt.. och jag undrar hur många som dör nu av stress, självmord och heartaches… jag pallar inte mycket mer… en 2nd wave skulle slå ut mig helt.. men jag måste KBT:a och hitta vad som triggade och att det nu är ”gjort” och släppa… men det sitter i axlar, nacke och rygg… skalle… pirrar elektriskt över hela hjässan när skovet är över.. det är ju inte så att jag är ”fri” från symptom någonsin nu… so sad.

Jag visste inte att ångest och depression och skräck kan yttra sig på det här sättet. Så jävla hemskt.